Ima tko?
Kakva je igra?
Koliko je teska, i gdje ju mogu nabavit?
na phazeddl-u ima, ali u 44 dijela![]()
Ima tko?
Kakva je igra?
Koliko je teska, i gdje ju mogu nabavit?
na phazeddl-u ima, ali u 44 dijela![]()
4 gige na torrentu....ali trebaš serial za igranje na netu, tak da se ne isplati vaditi samo za solo igranje
Nabavi radije TM nations, besplatna je
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a koliko bi onda kostala??
EDIT:
TrackMania United
Igra koja kod nas baš i nije poznata jedna je od najzabavnijih igara koje danas možete igrati. Sve je krenulo kao utrka malih auta da bi završilo na suludim akrobacijama
Trackamnia je svoju međunarodnu slavu stekla spojem lude vožnje preko raznoraznih skakaonica, elemenata koji prkose svim zakonima fizike, no to sve je bila samo uvertira u nešto još bolje. Izgradnju vlastitih staza. Za razliku od drugih igara gdje je izrada vlastitih nivoa/staza pravi davež za koji neki put morate imati doktorat na arhitekturi, ovdje je sve bilo lako i pristupačno.
TrackMania United nastavlja tu veselu tradiciju i dodaje još više automobila, još više staza, ali i milijardu staza koje rade fanovi i objavljuju ih kao besplatno download. Velika fora je i mrežna igra u kojoj se tisuće ljudi diljem kugle Zemaljske natjeravaju pa zabavna jednostavno traje i traje.
Jedina caka u svemu je što igra službeno izlazi tek u veljači, ali trenutno se nudi kupovina 10.000 komada preko Interneta. Zalihe još nisu istekle, igra košta 40 eura i trebat će vam samo DSL kako biste je skinuli s neta. Ukoliko ste potrošili sav novac na poklone, sa službenih web stranica možete skinuti besplatnu TrackManiju Nations koja će vam u svojih 265 MB pokazati kako ova igra može biti zabavna.
Imam nations, ali mi se ova cini jako jako dobraaa.... JEL SE OVO NA SLICI VOZI PO BLATU?![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
da nations je o.k...ali sam stadion i formulica...
ova nations je super izgleda...pa kad je izašla??
ja rokam sunrise..i suuuper je...15x bolja i zabavnija od antionsa..makar ne sviđa mi se oni roadster auti s prednjim pogonom...ovaj united vidim da je zakoon...moram nabavit....
da to je neko blato...i u sunrisu imaš travu vodu....kuiš nations je mala samo za net...i nemože se s ostalima uspoređivati...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
o kakvih ti 4 gb pricas...Izvorno postao V3rt!g(o)
LINK
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
ne, igra je teska 800mb. ovo 4gb je greska.Izvorno postao V3rt!g(o)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pirati na newsima kažu 1dvdIzvorno postao flOorKilla
- Red-Gsm.net -
igra je 800mb. pogledaj komentare na torrentima.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Tko igra nations prek neta? mogli bi se jednom dogovorit pa zajedno odvozit jednu :bunny:
expanzija od nationsa.lolololool...nations je samo za net...
tak da nema tu priča o ekspanziji nikakvoj...naravno da je slična nationsu..to je trackmanija...igra je IN
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
jel ima netko disc key za TM United???
Ja sam instalirao igru i imam serial number, ali kad sam je update-o trazi me disc key, a njega nemogu nigdje nac.
Ako netko ima molio bih ga na PM!
mene zanima dali se može igrat prek neta jer se sunrise nemre..tak da znam dal da skinem ili ne...tj. frend jer a na carnet
united morate imati orginal da igrate preko neta
- Red-Gsm.net -
Bookmarks