Mislis {} i [] haha?
kod mene je ovak: drzis alt gr (desno od space 1. tipka) i stisnes b ili n za viticaste tj. f ili g za uglate... pretpostavljam da je kod tebe isti princip s alt gr
mozda alt za viticaste a alt gr za uglate kad su na istim tipkama...
Je, to je, b i n za vitičaste, a f i g za uglateJa sam pokušavao sa alt gr + š i đ, na kojima mi i jesu nacrtane te zagrade ali mi je izbacivao neke x-eve i šta ti ja znam...
Hvala na brzom i točnom odgovoru![]()
![]()
To valjda onaj keyboard layout il neki drek onda ne odgovara... No, nije bitno, glavno da funkcionira.
@Sniper: Ovo je na slici ti je engleska tipkovnica sa naknadno otisnutim hr znakovima.
Imat ces jos problema, nije ti ovo jedini problem... Moras si pogledati kako su smjestene tipke kod normalne Hr tipkovnice, pa ces vidjeti razlike... A i morat ces paziti, ova naknadno otisnuta slova ce ti se brze izbrisati/istrositi (sigurno nemaju nikakav zastitni sloj preko slova kao ova originalno stampana).
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ma dobro je, zasad sam samo s ovim imao problemaDa,trebao sam se sjetit da pogledam kako je na HR tipkovnici, ali ja sam se fiksirao na to da su mi te zagrade na slovima na kojima i piše (š i đ) pa sam mislio da mora postojat neka kombinacija tipki
A što se ovog brisanja/trošenja tiče, tu ionako ne mogu ništa tako da...![]()
Bookmarks