Prvo, ubuduće pazi na naslov, sad sam promijenio, a idući put ide sve u koš.
Za printer trebaš instalirati drivere, ako nemaš njegov CD onda ih potraži na netu ili napiši koji je model:
Jel zna netko kako instalirati printer na laptop? Naime imala sam ga na kompjuteru i radio je normalno, a sada mi na laptopu kad ga spojim ne radi tj. upali se, ali neće printat nego kad stisnem ono print onda mi samo žaruljica na njemu svjetluca, a ništa ne izbacuje...Inače radi se o Canon printeru...i ako netko zna neki dobar program uz pomoću kojega mogu printati foto slike (naime imala sam ga na cd-u koji sam s njim dobila, ali nemogu ga naći) Hvala puno!!!
![]()
Prvo, ubuduće pazi na naslov, sad sam promijenio, a idući put ide sve u koš.
Za printer trebaš instalirati drivere, ako nemaš njegov CD onda ih potraži na netu ili napiši koji je model:
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo svi driveri od canonovih printera.
http://software.canon-europe.com/
Ok, hvala, probat ću, nadam se da će šljakat.Mislim da se radi o BJ-300, nisam ziher jer ne piše nigdje
![]()
ne kužim
pa ako imas winxp, trebali bi ti driveri za printer biti vec ukljuceni u windowse tak da ne bi trebala uopce traziti drivere...
Evo ti link od Canona, pa pogledaj ak ti ista pomogne... >KLIK<
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
A bolje ti je prvo instalirati drivere pa onda ukljucivati uredaj nakon sta instaliras.
Pa to se radi na svim printerima, upalis ga da prepozna da uopce imas neki uredjaj spojen, ugasis ga i opet upalis (ako trazi da pronadje na kojem je portu) instaliras drivere i trebalo bi raditi... mozda
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Još uvijek nisam našla cd, nemogu ga jednostavno nać, a mislim da mi je printer CanoniP2000, barem tako piše kad ga laptop prepozna pod "new hardwer". Nemogu ni na netu nać potreban softwer, driver kaj već da napokon proradi![]()
![]()
HELP!
Zadnji uredio Mobyfan-ica : 17-03-2007 u 20:46
Nitko nezna?![]()
prvo, nije mi jasno kako "misliš"; pa što nigdje na printeru nema neka oznaka, natpis, naljepnica, pločica, bilo što, gdje piše model i ostale specifikacije?
evo ti driveri za Canon PIXMA iP2000
http://driverscollection.com/?file_id=27692 (link Download file)
Zadnji uredio zerobravo : 20-03-2007 u 18:27
Ma nema, nemreš vjerovat da nigdje ne piše!!! Hvala ti, sad bum probala to skinuti...
Bookmarks