Evo ovako. Već duže vrijeme mozgam dali da prijeđem na Tele2 ili ne. Imam Vip i bolesno mi je skup, pa mi ga je već dosta. Međutim, stvar nije tako jednostavna...
Kad sam kupio mob, dobivam mjesečno 40 kn ako obnovim račun. Obično obnavljam sa 35 kn. To mi je prvo bilo dosta, ali sad više telefoniram i tih 60-70 kn mi ode za 2-3 tjedna.
Sad se pitam. Ako pređem na Tele2, moram kupiti novi mob (zapeo mi je za oko SE G502), što je oko 1200kn. Plus toga, mjesečno moram obnavljati račun sa 50 kn.
Financijski mi to nije isplativo, jer bi u principu plaćao više, ali čini mi se da to nije ni jako loše, jer bi onda mogo razgovarati bez ograničenja. Ovak sa Vipa kad nekog zovem, trudim se što prije prekinuti, jer mi guta 2,75 kn prema drugoj mreži.
Šta vi mislite? Dali da pričekam možda još neko vrijeme, jer bi Tele2 mogo staviti neki dobar mob u ponudu po boljoj cijeni, ali to je upitno. Osim toga, skužio sam da SE baš i nevole previše stavljati u bla bla, a ja sam baš zapeo za SE.
Savjeti? Prijedlozi?
Hvala!

Odgovori uz citat
Mislim da stvarno nemaš šta puno razmišljat...

Rekoh nisam ni ja bas toliko blesav, a oni mi godinama nisu ponudili nista... Presao sam prije cca 4 mjeseca na Tele2. KnockOut tarifa sa SMSom za 9 lipa (ako se jednom mjesecno obnovi racun sa bonom od 100kn). Potrosim mjesecno cca 120-130kn od cega 50tak kuna otide na placanje parkinga SMSom... Dakle realno nekakvih 80-90kn ili vise nego tri puta manje... Ne razmisljam koga zovem jer mi je cijena za sve ista (to mi je najvise islo na zice da moram razmisljat koga i na koji broj zovem)... Zivim u ZGu, bio sam u Istri, Dalmaciji i sredisnjoj HR i nigdje jos nisam ostao bez signala....

Bookmarks