Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Brzo trošenje baterije na V8

Imao sam prije SE i baterija je trajala 3-4 dana. Uzeo motorolu staru 1 mjesec i baterija se isprazni za dva dana bez slušanja playera, dakle za normalno korištenje. baterija je BX40, a vidio sam da neki jeftiniji modeli motorloe imaju BX 50. E sad me zanima da li je to orginalna baterija za V8, odnosno da nisam dobio uvaljenu staru bateriju jer mi se čini da se prebrzo isprazni. pokazije samo 100, 50 i 20 % istršenosti i sa 50 na 20% brzo padne. Imam uključeno štednju baterije i postavke su mi nekako na sredini ( osvjetljenje, zvuk itd.)

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    još si dobar. meni na V8 traje jedan dan uvrh glave. a tipkam poruke, par poziva dnevno obavim.

za bateriju ne znam, ali probaj nazvat simel i vidi jel imaju. te koliko košta. Pa nam javi ovdje. i ja mislim piknut neku jaču.

stvar je u tome što ta motorolica ima 2 velika ekrana... on crpi jako bateriju. tu ti pomoći nema...

Poštovanje, GoGs

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači tako, a ja sam mislio da imam lošu bateriju. Neću sada nabavljati novu jer mi nije problem puniti, ali mi je bilo čudno da se tako brzo prazni. Hvala na odgovoru.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav !

Evo i ja piknuo ovu motorolicu, te nakon pocetnog zadovoljstva, zivotni vijek baterije poceo je da mi trga zivce. Svima nam je jasno da mob ima 2 odlicna
    displaya koji strahovito crpe bateriju, ali ipak da mob uz malo vise koristenja (znaci cca pol sata razgovora i 20tak poruka, bez multimedije) ne moze sljakati duze od 10 sati je katastrofa. Ne bih uopce dizao frku da mob izdrzi od jutra do veceri, al ovak totalno popizdis nakon kaj ga ujutro oko 7h skines s punjaca mob rikne do 17h, s tim da jos imam fiksni fon na poslu s kojeg obavljam vecinu poziva. No dobro kae tu je, Motorola sam fan, i trazim rjesenje za ovaj problemcic, jer ne zelim mijenjati mob. Zanima me dal postoje neke jace/bolje baterije koje bi odgovarale britvi, te gdje bi se mogle nabaviti i po kojoj cijeni ?! Ram ?! Simel ?! Il prek ebaya nekaj narucit ?!

Hvala.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Baterije] – trajanje baterije na symbian nokiji
    By Ico in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 73
    Posljednji post: 02-04-2010, 12:14
  2. brzo slikanje
    By l337_m4n in forum Fotografiranje # Softverska obrada # Foto radnje # Foto materijal
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-08-2008, 09:53
  3. Brzo citanje
    By zbogsira in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-04-2008, 23:34
  4. 6233 brzo biranje problem
    By vladekic in forum Nokia
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 30-12-2006, 17:04
  5. Kako brzo prebaciti podatke na MMC
    By Moby in forum Symbian S60 1st i 2nd edition