probaj s totalcomanderom pribacit na neki normalniji folder
Pretpostavit ćemo, da se radi o tome...
Naime radi se o sljedećoj stvari, ima jedan folder na hardu, koji se sastoji od 8 podfoldera, ko mi ga je dao, glavu ću mu zašarafiti na banderi,pa ću onda da budem na tv, majkemi
inače mrzim č,ć,š,đ,ž u pjesmama i ostalim sranjima na kompu, ali ovo me je sad dotuklo, ono do kraja!
dakle, urlo glasi ovako, radi se o muzici, točnije vidite..
Domace_Zabavno\Petar Graso\Petar Graso-Sporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grao-porke rici
i sad, dolazi do problema, ništa nemogu sa niti jednim podfolderom, niti pjesmama unutra, apsolutno ništa...samo izbacuje Access is denied
vrlo vjerovatno je da sam naletio na bad sectore !
sad, ima li tko kakvog rješenja, ako nitko nema ništa, budemo se potrudio malo proguglati, jer mi se sad fakat neda
tnx
Zadnji uredio therrlu : 01-10-2008 u 23:13
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
probaj s totalcomanderom pribacit na neki normalniji folder
dajte samo savjete, ja ću sve isprobavati, noć je dugahihi
ovako tc, nemože preimenovati pjesme, sve foldere je preimenovao, ali ne i pjesme!
isto tako nemože ništa sa njima, niti brisati, kopirati, ništa apsolutno!
Safe mode ->idi na neku audio file i desni klik i odznači read only onda bi ti trebalo dati da preimenuješ.
Folder options - View i isključi zadnju kvačicu "use simple file sharing"
nije ni to pomoglo
da nije do usera?
probaj se logirati ko administrator u safe modu
probaj dignuti safe mode with command prompt only pa pješice brisati...
i eventualno, hard na drugi komp ili bootat s nekog live cd-a
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
moj account je administratorski account, odnosno, nisam posebno zadavao neko korisničko ime već ostavio administrator.
nisam probao command prompt, već sam probao s nečim logičnijim i uspio!
problem je bio očito do windowsa, samo u čemu, iskreno nije da sam previše istraživao, jer dignuti su prije par dana, pa ono.
znam samo, da izbjegavam č,ć,đ,š,ž na veliko, i što na webu mi izobliči stvari, pa je čista stvar neke navike.
uglavnom, sjetio sam se file sharing, lijepo sam napravio sharing na folder,spojio se preko networka i lijepo izbrisao, i nestalo, za čudo božje!
što se mene tiče![]()
Bookmarks