Pozdrav i dobrodosao, no preporucio bih ti da obavezno procitas pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema.
Naslov koji si stavio nije prihvatljiv. Ovaj put sam ga promijenio, no drugi put bi ti tema mogla zavrsiti u smecu zbog loseg naslova...
Pozdrav svima , totalno sam nov na ovom forumu , pa vas i ovim putem pozdravljam.
Nedavno mi je otišao display na mobitelu (od pada).
zanima me gdje bih mogao kupiti display (govorim o maloprodaji)
te ga sam ugraditi (imam nešto radnog iskustva) , (možda na forumu netko
ima za prodati).
Raspitivao sam se u simelu i na još par mjesta , ali pitam vas jel nisam baš voljan čekati servis da odradi posao.
Hvala.
Pozdrav i dobrodosao, no preporucio bih ti da obavezno procitas pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema.
Naslov koji si stavio nije prihvatljiv. Ovaj put sam ga promijenio, no drugi put bi ti tema mogla zavrsiti u smecu zbog loseg naslova...
Ma kolege zar nitko nezna gdje bih mogao nači jeftinije ekran , studoš sam pa štedim gdje stignem.
Isprika moderatorima , pošto nisam editirao prvi post , ako je to problem slobodno izbrišite temu.
Nije problem.
No nazalost, ne znam kako ti pomoci.
Jedino sto ti mogu savjetovati je da potrazis po oglasnicima nekoga tko ima potrgani ili neispravni K800 sa ispravnim displayem.
S tim da je potraznja i prodaja, dakle bilo kakvo oglasavanje, na ovom forumu zabranjeno, pa ovdje nemoj.![]()
Bookmarks