..ja za skidanje kilometraže na yugiću, koristim bormašinu......to bi više spadalo u hardware, a ovo kaj tražiš stvarno neznam di ima..
![]()
ovako jako me zanimaju automobili i lud sam za njima.
zanima me dal neko od vas ima program autodata 2004?
isto me zanima gdje bi mogao nabaviti program za skidanje kilometraže i dijagnosticiranje kvarova, zapravo za dijagnosticiranje kvarova već imam i sve kablove da spojim laptop s automobilom, ali neznam kakav program trebam za skidanje km, možda vi znate i gdje da ga nabavim???
znate li možda još kakve zanimljive programe o autombilima, za slaganje dijelova automobila i sl???
hvala
..ja za skidanje kilometraže na yugiću, koristim bormašinu......to bi više spadalo u hardware, a ovo kaj tražiš stvarno neznam di ima..
![]()
lopine jedne...![]()
a da odes na neki foum vezan za aute i upitas tamo
It's nice to be important, but it's more important to be nice
tamo će ga samo populjuvati, s razlogom doduše...
lool haha
...čuo sam da noviji auti imaju na 4-5 mjesta skrivene podatke o kilometraži, pa čak i u ključu!¨!!
a jel ima tvoj isto to?
...ne on ima bormašinu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Imam AutoRout 2003. Nema veze s popravcima al planira putanju, gorivo i te gluposti, karta.
za kilometrazu, planiranje puta opcenito je Auto Route ko sto je sile rekao. a za dijagnosticiranje ces morat pitat nekog strucnog jer to ti je danas kod nas manje prihvaceno.
imas google pa trazi
Javi se za autodatu 2004 ili 2005 na 098 2666 316.
Ispravak. Tel:098 1666 316 ako ti je još potrebno.
ert ... postoji nesto sto se zove datum posta
Bookmarks