stvar koja je trebi portrebna, ima pet slova, prvo počinje sa c a zadnje završava s k
čarobna riječ je ? c***k
Imam jedno pitance u vezi sa programima koji traju 20 do 30 dana -probno razdoblje.
Da bi ih nastavio koristiti moram poslati zahtjev proizvodacu programa i uplatiti neki iznos...
Moze li se kako taj probni rok ponistiti kako bih moga imati uvijek program?
stvar koja je trebi portrebna, ima pet slova, prvo počinje sa c a zadnje završava s k
čarobna riječ je ? c***k
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
1.Vratiš datum na pc-u par dana kako bi ga mogao koristiti nakon što ti trial prođe.Moze li se kako taj probni rok ponistiti kako bih moga imati uvijek program?
Dopusti da te upoznam s alternativomDa bi ih nastavio koristiti moram poslati zahtjev proizvodacu programa i uplatiti neki iznos
Znaci crack programa bi mi pomogao?
Da............Znaci crack programa bi mi pomogao?
Da, ili u nekim slučajevima serial ili patch.
Ili od nekud skineš cijelu verziju programa, s "alternative"
Ali, ne smiješ davati niti tražiti takve stvari ovdje na forumu (mislim, ilegalno je općenito, ali....)- osim u temi potražnja za crack serial programa.
Ovo mi je čudno, da netko nikad nije čuo za crack i slično.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
i meni cudno da nitko nije cuo za crack, al boze moj, ljudi smo ucimo cijeli zovot, jel se da taj datum kak u registryu maknut ili se on u exe fileu odbrojava?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Obično je malo kompliciranije od toga, ali generalno crackovi eliminiraju timer u exe datoteci i onda imaš beskonačnu trial verziju...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Crack,patch ili modani dll file koji produžuje tiral i tebi je stran pojam ?kazi dal ima opciju da se umetne serial.
Bookmarks