planiram kupiti jos jedan mobitel,a svidja mi se nokia 3220 pa me zanima vase konkretno misljenje o njoj i cijena,buduci da je nema u htmobile ponudi...
planiram kupiti jos jedan mobitel,a svidja mi se nokia 3220 pa me zanima vase konkretno misljenje o njoj i cijena,buduci da je nema u htmobile ponudi...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Nije losa ta njoka,a ako hoces nudim ti Samsunga S200 savrseno ocuvanog za 1500kn sa data cablom
http://www.gsmarena.com/nokia_3220-801.php
jel znas mozda koja joj je cijena na nasem trzistu?nisam nigdje nasao cijenu...
sorry ali ne bih kupio samsunga jer se drzim iskljucivo nokie
Ako se ne varam, još nije u prodaji, barem u HR.
...pročitao u Online-u(Jutarnji list) - 1994 kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nokia 3220 - novi model s fotoaparatom i svjetlosnim efektima 30.08.2004
piše: Denis Rapo
Novi mobitel predstavljen na hrvatskom tržištu, Nokia 3220, izdvaja se prozirnim Nokia Xpress-On™ kućištima koja pulsirajućim svjetlima signaliziraju pozive i poruke u ritmu melodije zvona. Personalizacija ovog telefona je veoma zabavna i jednostavna uz razne melodije zvona, pozadinske slike, sheme boja i svjetlosne efekte, a kućišta se mogu osobno kreirati i ukrašavati pomoću cut-out (izrezanih) pokrova. Nokia 3220 stigla je na hrvatsko tržište s MPC 1994,00kn i dostupna je u dućanima Mobis electronica d.o.o. te kod njegovih ovlaštenih partnera.
Nokia, koja je među prvima implementirala tekstualne, slikovne i multimedijske poruke, sada donosi još jednu inovaciju - Svjetlosne poruke. Pri mahanju Nokijom 3220 lijevo-desno, LED svjetiljke na Nokia Xpress-on Fun kućištu se uključe i «ispisuju» poruku koja se čini kao da lebdi. Novu Nokiju 3220 možete koristiti i kao joystick u igrama pokreta koje su kompatibilne s Nokia Xpress-on™ Fun Kućištem. Doslovno uskačete u akciju tako da pomicanjem telefona pokrečete likove kroz seriju izazova i testova. U telefonu se nalaze dvije igre: SwampRacer, brzinska igra utrkivanja airboatovima i AirExpress u kojoj slobodno letite u svijetu egzotičnih arhipelaga.
...izvor - www.vidilab.com ...
ma cool je mob za neke teenejdere, ali za onog koji se imalo kuzi u mobitele sumnjam da ce ga kupiti (mislio sam u smislu ko trazi bolje tehnicki potkovan mobitel)
s200 za 1500 kn..malo si zabrijao
i kaj namjeravas kupit kad prodas
ma mob kupujem vise kao dodatak za zaje*anciju,a za "ozbiljne" stvari imam 3650,ali s njim ne mogu svugdje jer je masivan...
hvala na informacijama!![]()
Ako je za zajebanciju onda si kupi 5140 ... kick ass mob za zajebanciju!
...we are eternal all this pain is an illusion...
N3220 mi se čini odlična osim kaj nema infracrveno
...pa ako je za zafrkanciju,malo ćeš ga onda puno platit...bolje uzmi neki drugi...
da li neko zna koju klasu EDGE-a podržava i da li ima modem
jel sigurno to za modem jer ga npr 3510 nema
Bookmarks