pa kaj je ikad i radilo?
u čemu je bila kvaka?
search sada normalno radi tako da ga mozete koristiti![]()
pa kaj je ikad i radilo?
u čemu je bila kvaka?
radilo je do prije oko godinu dana kada se nesto sa bazom dogodilo i od onda nije radilo
Danas idem vidit kako search radi i kao fol neiskusni korisnik upišem Siemens M55 i dobijem samo jedan nađeni post koji nema veze s onim kaj sam tražil. I sad mi netko tvrdi da search radi. Ma, da nebi!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
po čemu si searchao? ako si samo po naslovu, onda izgleda da je jedna tema s točno takvim naslovom... probaj advanced search pa javi kak funkcionira....
Ne radi kako treba. Meni (postavljeno na search entire post) nađe 7 threadova za Siemens C60, a threadovi su npr. "Novi fw. za C65/CX65/M65/S65" itd.
ne radi zato jer nakon podizanja vb3-a (u petak) nije napravljeno reindeksiranje search tabele... evo upravo se radi... valjda bu uskoro gotovo... na vecim forumima to zna po nekoliko sati trajati![]()
valjda je prošlo tih par satiIzvorno postao joker
Ovako na upit "patch" u advanced modu, odabrano podforum siemens, kad se označi Titles only izbaci Sorry,.... . A kad se označi entires post izbaci svega jedan post iako se na početku podforuma vidi da ih je 7-8 (nisam brojio) u kojima se spominje tražena riječ.
Evo još jedan "biser" na upit Siemens+M55 izbaci kao rezultat ovu temu i još dvije koje nemaju nikakve veze s M55.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
proslo je tih par satiistina... ali je indexiranje prekinuto na 6000om postu... indexiranje ce biti gotovo valjda u iducih sat vremena... sada je na 50000 postu...
naravno ako mi ne pukne veza na net ili slicno
btw. cini mi se da funkcija prikazi nove postove ne radi dok se indexira jer vuce podatke iz index baze koja jos nije napravljena do kraja...
o nacinu pretrazivanja tj. rezultatima mozemo za par sati kad sve izindeksira....
.... nekoliko sati kasnije) indeksiranje je gotovo...i ja mogu off nakon 3 sata :bunny:
Provjerit ćemoi javit rezultate.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks