želio bih najaviti da zbog rasta ovog foruma smo odlučili prijeći na kvalitetniji i brži forum - vBulletin. jedina caka je u tome da postove s ovog foruma nećemo biti u mogućnosti prebaciti na vB (barem koliko sam za sad upućen u alate). ovaj forum će ostati kao arhiva na ovoj podužoj adresi, a novom forumu će se pristupati putem www.mobil.hr/forum na kojem će biti postavljen i link za ovu 'arhivu'
u trenutku kad napravimo prijelaz (cca. 2 tjedna, ali možda već i slijedeći vikend), svi ćete dobiti skupni mail s obavijesti o prijelazu. mi ćemo upisivati članove na novi forum, pa će vam svima stići obavijest o novom passwordu za novi forum u trenutku kad vas upišemo. plan je prebaciti prvo najaktivnije članove, tako da nesmetano mogu posjećivati forum, a u roku 10ak dana ćemo sve članove preregistrirati na novi forum.
želim se ispričati zbog nemogućnosti prebacivanja postova, ali sve ovo činimo zbog svakodnevnog rasta broja članova, s ciljem ubrzanja rada foruma, sigrunosti i pouzdanosti (upozoren sam na velike yabbove koji se blesiraju malo). vB je pouzdan izbor, čak je i IMF, kao najveći hrvatski forum prebacio svojih preko 15000 korisnika sa phpBB na vB!

šteta radi postova ali napunit ćemo mi njega opet 

Bookmarks