evo da ukratko napišem .. jucer mi je netko na parkingu udario auto i izgreban je cijeli u far je pukao i naravno nikog nije bilo kad sam se ja vratio i nitko ništa nije vidio .. ja nisam znao da odmah trebam zvati policiju, te sam ih nazvao nakon 2 sata tek i oni su dosli .. bili su nekak bahati i to i rekli odmah ko da mi nece napisati zapisnik za kasko iako su mi slikali auto i nešto napisali, ali ja nisam ništa dobio niti potpisao .. jos su me pozvali u kombi i ko rekli da priznam sto se dogodilo ko i da ce me vodit u postaju na poligraf i sl. njihove metode .. (po njihovom najbolje da sam se sam zabio u zid, sto su oni vjerojatno i napisali kako bi imali pokriven izlazak na teren)
e sad mene zanima, pošto nisam dobio zapisnik, da li mogu iskoristit kasko? cuo sam da mogu, rijec je o crosigu i kad odem tam u siget koliko moram čekat da mi procijene tu štetu, da li je to gotovo na licu mijesta pa onda s tim idem u ovlašteni servis ili ? zuri mi se s obzirom da idem na more 30.7. barem sam planirao .. nikad nisam dozivio ništa slicno pa ako mi netko moze dati neke savjete i upute ..samo mi se gadi ta policija i htio bi to što prije riješit .. hvala
![]()

samo mi se gadi ta policija i htio bi to što prije riješit .. hvala
Odgovori uz citat
e jel znas otprilike koliko košta nova tablica ta ?

Bookmarks