Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow kasko osiguranje - pomoć

evo da ukratko napišem .. jucer mi je netko na parkingu udario auto i izgreban je cijeli u far je pukao i naravno nikog nije bilo kad sam se ja vratio i nitko ništa nije vidio .. ja nisam znao da odmah trebam zvati policiju, te sam ih nazvao nakon 2 sata tek i oni su dosli .. bili su nekak bahati i to i rekli odmah ko da mi nece napisati zapisnik za kasko iako su mi slikali auto i nešto napisali, ali ja nisam ništa dobio niti potpisao .. jos su me pozvali u kombi i ko rekli da priznam sto se dogodilo ko i da ce me vodit u postaju na poligraf i sl. njihove metode .. (po njihovom najbolje da sam se sam zabio u zid, sto su oni vjerojatno i napisali kako bi imali pokriven izlazak na teren)
    e sad mene zanima, pošto nisam dobio zapisnik, da li mogu iskoristit kasko? cuo sam da mogu, rijec je o crosigu i kad odem tam u siget koliko moram čekat da mi procijene tu štetu, da li je to gotovo na licu mijesta pa onda s tim idem u ovlašteni servis ili ? zuri mi se s obzirom da idem na more 30.7. barem sam planirao .. nikad nisam dozivio ništa slicno pa ako mi netko moze dati neke savjete i upute .. samo mi se gadi ta policija i htio bi to što prije riješit .. hvala

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako god da bilo, isplatu nećeš dobiti tako skoro, tako da ako želiš srediti auto prije mora, to ćeš morat sam sa svojim novcima, a novčanu naknadu ćeš dobiti, ako ćeš dobiti, neće biti u tako skorije vrijeme. To su čari hrvatskih osiguravateljskih kuća.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, prvo se trebas javiti svojem osiguranju koje ce te uputiti u proceduru.Znaci morati ces dogovoriti procejenu stete sa ovlastenim procjeniteljem tvojeg osiguranja.Kada on to obavi, otidjes u servis i dogovoris termin za svoj auto.Ovo ti ide jako brzo, samo ce biti problem sa farom kojeg treba naruciti a sada su godisnji odmori tako da do kraja 7 mjeseca tesko da ces sve napraviti.racunaj da neka osiguranja oduzimaju bonus na stete koje nastanu od trece osobe.Buduci da nisi napisao o kojem autu se radi, moj savijet ti je da se javis za popravak u ovlasteni servis.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ frish: kako mislis isplatu? mene novci ne zanimaju .. samo bi htio popraviti auto da bude kao prije i to što prije i spreman sam iskoristiti svoj kasko i izgubiti bonus jer tog idiota sigurno ne budu našli, a policiju sam prekrižio ..

@ raul: otišao sam danas, ali rade do pola 15 pa sam zakasnio .. svejedno rekla mi je zena da policija nije potrebna jer ja svoj kasko mogu iskoristiti kad god hocu .. rekla je kao da nije sigurna pa sam još tu htio to ispitati .. da li oni kad ja odem kod njih i ispunim te papire, slikaju i procijene i obave sve to na licu mjesta ili? i bio sam u ovlaštenom servisu u mini motu, radi se o citroenu c4 i rekao mi je da samo donesem im neki papir taj koji cu dobiti od osiguranja nakon kaj ga procijene ..

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivo47 Pregledaj post
    @ frish: kako mislis isplatu? mene novci ne zanimaju .. samo bi htio popraviti auto da bude kao prije i to što prije i spreman sam iskoristiti svoj kasko i izgubiti bonus jer tog idiota sigurno ne budu našli, a policiju sam prekrižio ..
    A misliš sam platiti štetu? Čemu onda kasko? Kažem da teško da će ti platiti popravak u tako brzom roku, a od onoga što sam znao pročitati po netu, još bi se mogli na sve moguće načine izvlačiti ili umanjiti procjenu štete. Isto zavisi kakvu policu imaš i što sve pokriva, jer su moji imali isto tako "okršaj" na cesti s jednim balavcem, a kako je šteta bila manja od tisuću kuna čini mi se, nisu željeli ju isplatiti ili ju pak nisu željeli isplatiti u cijelosti.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne naprave odmah, ali to se radi o roku od par dana.Ovisi kako imaju guzvu, ali ide brzo.I ja mislim da ti policija nije potreba, ali ti vise nemas nista sa policijom sve ce osiguranje rijesiti sa njima.To sto ces dobiti to ti je proscjena stete ( specifikacija radova i cijene ), po tom papiru ce u servisu popraviti auto i naplatiti uslugu od tvojeg osiguranja,a ako bude potrebno servis ce ponovo pozvati procjenitelja, ako misle da je manje procijenio nego sto treba.Ne brini se biti ce sve ok, ali mislim da neces stici napraviti sve do 30.7 jer trebaju naruci far, a kao sto sam rekao sezona je godisnjih odmora pa ce ici malo sporije.Nisi napisao da li je policija izvrsila alkotestiranje jer ako si imao barem malo alkohola kasko ti nece priznati stetu.Vidim da su se policajci ponesli vrlo neprofesionalno.Buduci da sam i ja nekada tamo radio vidim da nisu posao napravili kako treba.Trebao si nakon ocevida odmah otici u PU zagrebacku i pozaliti se nadleznoj sluzbi na njihovo postupanje, a prije toga od njih zatraziti broj znacke.
    Zadnji uredio RAUL : 22-07-2008 u 08:21

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad ste me jos vise uplasili, nisam puhao, nista od policije ne ocekujem vise, idem bas sad u siget pa vam javim, a u servisu (minimoto) rekli su mi da idu na godisnji 1.8. tak da ce valjda biti do tad

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako nisi puhao, onda ga nisu napravili tako da se ne moras bojati.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za policiju nemam komentara. Ustvari evo jedan komentar, ali nije moj: http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=337464

Kasko se nikako ne isplati. Naravno osim ak vozis X5, cayenne, P911 i sl vozila koja imaju sansu 45% da ce ih ukrasti. Kad zbrojis sve sto ti njima das i sto ti vrate ti si u deeeebelom minusu. I jos ak ti se kojim cudom i dogodi neki problem - rade ti dodatna sranja i trgaju zivce, odbijaju placanje, snizavaju procijenu...

Neki kazu da zbog toga mirno spavaju! Hehe, da ljudi malo razmisle shvatili bi da je ove vise manje obicne aute sasvim dovoljno staviti mul-t-lock i npr ugravirati stakla. Naravno da lopovi za par min razvale i tu bravu, ali na parkingu di su npr tri golfa 5 - svaki lopov ide na onog kojeg moze najbrze pokrenuti i najlakse prodati.

Ali eto, lakse je uplatiti 5000 kuna pa mirno spavati.
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bio sam danas tamo i 5 min posla .. slikali su mi auto, napravili procjenu tu odmah i s tim sam otisao do ovlaštenog servisa i rekli da ce u pon najvjerojatnije gotov.. tak da je sve dobro proslo .. samo far mi košta 2000 kn, a meni ce mijenjat i branik i sve to lakirat tako da mi se kasko isplati jer bi izgubio 30% odnosno 1700 kn .. polica osiguranja meni istice bas sad 1.8 i sad sam cuo da promjenim osig. kuću i da se s njima onda mogu dogovoriti oko cijene kaska tako da ne ostanem u crosigu i ne bi onda izgubio bonus i to .. jel se to moze tak ? sta trebam napraviti da predem u neku drugu kucu ? odjaviti se u crosigu ili sam ja s njima gotov cim mi istekne ugovor ?

e i jos tablica mi je prednja spigana pa ju moram zamijeniti .. gdje se to radi i koliko se ceka i kosta ? hvalaaa

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tablicu nosis u Policiju i to tamo gdje si bio prvi puta kada si pecatio prometnu dozvolu i knjizicu vozila.Kada isteke kasko sa Croatiom ti si slobodan i mozes mjenjati osiguravajucu kucu.Izbjegavaj osiguranja tipa Euroherc i njima slicna.Ponuditi ce ti mozda bolju cijenu ali ces imati problema sa isplatom.Moj prijedlog Triglav osiguranje.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, hvala , virtualna piva je samo tvoja e jel znas otprilike koliko košta nova tablica ta ?

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A mislim da ti dodje oko 100 kuna, ali nemoj me drzati za rijec.Nazovi telefonom pa pitaj.Nazoves centraliu i trazis da te spoje na registraciju vozila.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    80 je, tnx

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inače, na polici nisi izgubio samo 30 % već više. Ako si imao 50% onda ti je sljedeće godine 20 %, pa 25 %, pa 30 % popust itd. dok ne dođeš do 50 % (ili naravno ne prekineš policu).
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha .. mislis dugoročno gledano ? a jbg .. al budem promijenio kuću pa cemo vidjet ak ce to ici

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Kasko osiguranje auta
    By frish in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 24-07-2007, 15:02
  2. Jadransko osiguranje
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 05-03-2007, 00:23
  3. Molim pomoć!MPx200,hard reset???Trebam pomoć
    By Irena in forum Windows Mobile