e ljudi dobio sam motorolu E770v treba sifra da se udje u poruke i tako to nazalost ne znam sifru pa mogul je kako otklonut il ?? htio sam master reset al i za to treba code pa ima te li ikakvih prijedloga sta da uradim??
e ljudi dobio sam motorolu E770v treba sifra da se udje u poruke i tako to nazalost ne znam sifru pa mogul je kako otklonut il ?? htio sam master reset al i za to treba code pa ima te li ikakvih prijedloga sta da uradim??
Kao prvo,drugi put obrati pažnju na naslov teme,nije izgovor što si nov ovdje...Kao drugo,za master reset bi defaultna lozinka bila 1234 ili ako se nudi više znamenki,onda 8 nula,naravno ako ništa nije dirano....
Aaa...ako je dirano,bit će ti potreban usb/data kabal,P2k driveri i neki od P2k tool-sa....A to sve možeš nać u ovom podforumu Motorola
Ono "pretraživanje Foruma" ti je inače prava stvar......![]()
Zadnji uredio The Judge : 13-07-2008 u 14:43
i ako resetujem mobitel ocel mi se skolnit ti kodovi sto su sad na mobitelu??
Bez tog koda neces resetirat mob...
Evo ti program pa s njim iscitaj kodove. Moras takoder skinut i drivere... To ti nece bit tesko nac,a program ti evo ovdje:
link
Kad pokrenes program i sredis s driverima,pod phone conecctions ces odabrat computer USB port,i sstisnut search,pa ce ti se sve izlistat...
@ The Judge: Ide 6 nula,a ne 8...![]()
Moja duboka isprika Smuc.......Nisam imo Motorolu dugo u rukama,a nemam ni jednu pri ruci......A pamćenje sve manje služi....
I kao što rekoh,defaultni kodovi,ako ništa nije dirano...Master reset ili "vraćanje tvorničkih postavki" će uklonit taj bezvezni kod na porukama......
Pa ko to još stavlja.....![]()
drivere za mob?
Ne svida mi se tvoje ponasanje,jer ti je sve na domak ruke... Evo ti link na Motorola Superthread gdje sve imas,i molim te povedi racuna malo o ponasanju na forumu,jer nesto sto ti je pod nosom i sto mozes nac,ne trazi na ovaj nacin...
Motorola Superthread
![]()
Bookmarks