Imam motorolu E770V,pao je s malo vece visine pa su mi se pokvarile tipke za pojacavanje i smanjivanje zvuka,mogu kako zamijenit za neku kombinaciju tipki ili programom?![]()
Imam motorolu E770V,pao je s malo vece visine pa su mi se pokvarile tipke za pojacavanje i smanjivanje zvuka,mogu kako zamijenit za neku kombinaciju tipki ili programom?![]()
Nisam nikad doticnu motorolu imao u rukama,al mozes,ukoliko je slicna ili ista shema izbornika,uc u stilove zvona i tamo pojacavat bez onih tipki sa strane,tj s tipkama za navigaciju kroz izbornik...
Meni nema razlike između 1 i 7 ,tako da![]()
Ima mozda gdje u Digital Audio Playeru mijenjanje bez tipki ili sta god samo da mogu mijenjat tajzvuk
Nisam te shvatio. Izgleda mi da je postavljeno na npr 7,a nista se ne cuje...??? Ako je tako,onda nisu tipke...![]()
Imam kraticu # za zvučno i bezvučno,na zvučnom je zvuk uvijek na maximumu ,a na bezvučnom ga uopće nema.U opcijama kad mijenjam glasnoću na zvučnom i stavim na 0,opet mi je na maximumu.
Neznam kako drugačije da objasnim![]()
Jednostavno mi je zvuk uvijek na najače ili ga nema.
A dugmad ne reagira?
Ako reagiraju,onda se soft zblesirao,a to se rijesava s drugim,i u pravilu boljim... Ako je hardverski problem,onda je to "visa matematika" jer ako se od jakih udarca nesto slomi (mislim na integrirane dijelove),to se bez adekvatnog alata u kucnoj radinosti na mobitelima (uglavnom) ne popravlja...
Onda mi se nešto slomilo,jer mi je pao s 2 metra na beton. Ah,sad na popravak...
![]()
Bookmarks