Bila je nedavno tema o registraciji, tamo je dan link- ovaj.
Valjda će pomoć.
Ali ja ne vjerujem da možeš registrirat bez papira. Iako nemam pojma o regisstraciji![]()
dali je izvedivo registriranje scootera bez ijednog papira???
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bila je nedavno tema o registraciji, tamo je dan link- ovaj.
Valjda će pomoć.
Ali ja ne vjerujem da možeš registrirat bez papira. Iako nemam pojma o regisstraciji![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
aha, okej ,,
Treba ti račun (ili ugovor ako kupuješ od fizičke osobe), te ako je skuter novi trebaju ti i carinska deklaracija i izjava o sukladnosti (homologacija). Ako nemaš te papire, a skuter je legalno kupljen, pokušaj se obratiti tamo gdje je kupljen. Ako je već bio registriran, pokušaj potražit bivšeg vlasnika.
Ako je skuter već na tebi, a izgubljeni su papiri, tad ideš na policiju, prijaviš i oni te upute dalje.
Ostale legalne metode su prodati ga u dijelove ili kupiti isti takav, s razbijenim plastikama i neispravnom makinom, pa iskoristiti dijelove od bezimenog (u tom slučaju bi kostur trebao ostati stari, ako ne želiš preći na tamnu stranu sile :-) i imao bi za relativno male pare praktički novi skuter.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ako se radi o tvom skuteru odi na mup i prijavi gubitak svih papira, provjerit ce ti br sasije i onda krece procedura prijave gubitka i izrade novih papira.
A ak ti neko nudi ukradeni skuter radije odustani. Takve transakcije se ne isplate na malim skutericima, eventualno na pravim motorima al i onda ima puno zajebancije oko nabavljanja nove rame, prebacivanja masine itd.
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
heh ja sam ga kupio od nekog frenda za male pare,a njemu ga je stric nabavio tako da situacija je zaj...a, ali svejedno hvala na savjetima
Bookmarks