a sta si zanimljivog radio?
Do neki dan sam i na vanjskom ekranu uz stanje baterije, jačine signala, sat, datum i stanje baterije imao i naziv operatera (Tele2). Sada nemam na vanjskom natpis Tele2, a na unutarnjem ekranu imam. Možda sam nešto zbrkao sa postavkama, ali ne mogu ući u trag da to vratim. Zna li netko u čemu je štos.
Zadnji uredio Inovator : 20-09-2008 u 22:41
a sta si zanimljivog radio?
Ma isprobavao sam neke postavke, ali sam tek dan iza skužio da nemam na ekranu. Ali mislim da nisam ništa postavio da to maknem, ali nema pa nema. Inače koristim i rooming od t-mobila jer je kod mene slab signal tele2.
jel ti trazenje mreze na automatski ili rucno? pogledaj jel imas kakvu opciju za reguliranje mreze.
ako nemas, napravi reset moba. ako ne pomogne, nemam pojma o cemu je rijec. mozda bug, mozda do operatera, a mozda su u sumi.
Postovanje, GoGs
Ništa ni sa resetom, a postavke traženja mreže su frekv. područje automatski, vrsta je ručno zbog rooominga sa t-mobile jer mi je doma signal tele2 slab, a brzina srednja. Kada i stavim na automatski opet isto, dakle na unutarnjem ekranu imam natpis operatera, a na vanjskom nemam.
ne znam, ja imam flashanu V8, i na vanjskom kad ga zatvorim, nemam logo operatera. na unutarnjem imam normalno.
iskreno, ne sjecam se kako mi je bilo kada sam ga kupio.
samo, ja sam svoj kupio u t-mobile sa njihovim brandom, a ne znam kako je u tele2...
Vjerojatno bug. Ne znam sto bi drugo moglo biti.
Postovanje, GoGs
I moja V8 je iz T-mobile, samo sam je dao otključati. Ja sam imao nekih desetak dana logo operatera na vanjskom ekranu, dok nisam nešto sj...o sa postavkama, jer sam primjetio da mi je to nestalo nakon što sam isprobavao postavke. Mogu ja bez toga, samo ipak sam to prije imao. Hvala na pomoći.
To mi je prva motorola pa kad sam ulovio malo vremena (bolje da nisam) isprobavao sam postavke moba i postavke mreže. Ma nisam ništa promijenio jer sam sve vratio isto, ali od tada nema natpisa. Svašta sam pokušavao, a zanima me da li uopće netko ima logo operatera na vanjskom zaslonu V8.
Bookmarks