mozes, sa p2k advanced editor
ovako imam diabolic53 1.3ver (flex) a ostatak od softa je Yuet 1.8 pitam se jel je moguće da mi kad se pokaže ikona od EDGE-a da mi umjesto natpisa datuma piše neki moj vlastiti tekst jer znam da se može stavit tako isto tekst umjesto GPRS-a neki natpis![]()
|\/|0T0r0La
mozes, sa p2k advanced editor
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
p2ad je samo za GPRS natpis ne EDGE meni treba da promjenim u EDGEu možda se to može u seemovima al nisam siguran 100%
|\/|0T0r0La
meni isto nece raditi , vjerovattno zbog toga kaj je ovo za gprs.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
pa s p2k ad se može mijenjat samo natpis za GPRS a EDGE je nešto drugo treba napravit program za mijenjanje tog natpisa a EDGE nije baš popularan kod nas u hrvatskoj pa zato vjerovatno nitko nezna
|\/|0T0r0La
ja sam 100% promijenio da mi umjesto datuma pise nesto moje, ja imam diabolic
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja isto imam diabolic i nece
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
gregory 1 ti si promjenio natpis za GPRS a ne za EDGE
|\/|0T0r0La
gle kad ti je spojen GPRS ti možeš nešto napisat al kad ti je odspojen tj kad ti je status mreze EDGE onda ti se taj tvoj natpis makne i piše datum opet a ja bi nešto napisao. ( tebi je ona ikona kod signala s dva mala trokutića a meni veliko e)
|\/|0T0r0La
@ night_whisper: ne kužim UOPĆE taj EDGE znak?![]()
Jel to možda zato kaj si vip? Jer meni je još uvijek onaj znak s trokutićima gore za GPRS.
btw, ja sam t-mobile....jel ima to veze s tim?!
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
gledaj kad si ti u nekom području koje pokriva GPRS signal ( znači da možeš na internet brzinom gprsa i slat mms gprs brzinom ) e kad je gprs aktivan imaš malu ikonu od njega i na ekranu ti piše umjesto datuma ( nešto jer se više ne sjećam što je default jer sam odavno svoj natpis promjenio ) e a kad je EDGE aktivan gprs više nije i taj se natpis automatski miče s ekrana i ne piše mi više što zelim nego opet datum jer je EDGE aktivan a ja hoću promjenit taj natpis ( umjesto datuma da mi nešto piše )
|\/|0T0r0La
Bookmarks