otisao ti je konektor, najvjerojatnije, komp ti ga opce ne prepoznaje, nego samo da se nesto prikljucilo, tj samo sturu uzima
Pozdrav imam problem sa spajanjem mobitela k800i, javlja mi da je mulfunktioned i ne može da ga učita. pročitao sam nekoliko tema i sve sam probao. i phone mode i file transfer i my phone explorer ali ništa. ne mogu da prebacim slike na komp. kada sam ga tek kupio prije 2 mj. uspjeo sam dva puta da ga spojim ali od tada više neće,probao sam na nekoliko računara. da napomenem da je spojen na internet ( da nije kakav virus). I da sam ga resetovao ali opet ništa šta bi moglo da bude.
otisao ti je konektor, najvjerojatnije, komp ti ga opce ne prepoznaje, nego samo da se nesto prikljucilo, tj samo sturu uzima
ZubøCяew
Komp (tj. USB) inace ne detektira kad se uredjaj prikljuci samo na struju.
Osim toga, ako mu se na mobitelu pokazao onaj menu "Phone mode / File transfer", onda je ocigledno komunikacija uspostavljena, ne znam zasto se na kompu nista ne dogadja.
Probaj ustekati u neki drugi USB port, ili reinstalirati drivere...
Ma sve sam probao samo javlja da ne prepoznaje uređaj, probao sam i phone mode i file transfer i reinstaliranje drivera i to na 3 računara. ne znam koji mu je sad mi je žao što sam ga kupio a uzeo sam ga radi slika.![]()
@ djulba kada koristis my phone explorer za spajanje moba na PC ne smijes stisnuti File transfer mode,to upozorenje ti se i prikaze kada se uredaj ne moze spojiti,i baterija ti ne smije biti pri kraju,odnosno mora biti puna da izdrzi vise od 2 minute,ali to ti sve tamo pise.a jesi li u My phone exploreru kliknuo tamo da ti pronade mob?
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Nosi ga na servis, rekao si da si ga kupio prije 2 mjeseca.
Imaš garanciju.
Najvjerojatnije (kao što i ostali kažu) su ti otišli konektori- to se i meni događa (ali ne želim nosit na servis da mi ne stave cid53).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo rješio sam problem, kupio sam bluetooth adapter i sada se prepoznaju bez problema i sve radi. A baš kada sam ga kupio pogledao sam onaj usb kabal (je li to konektor) i vidio sam da je propala jedna ona žica zato se nije mogao povezati. Ali ovaj bluetooth mi je super. pozdrav!
probaj novi usb kabel zato što ti je možda prošo konektor na kablu tako se meni dogodilo na slušalicama pa su otišle u papirnatu maramicu (p.m.) pa probaj pa javi.ako ne radi-![]()
Bookmarks