A daj ti meni reci tko je taj milos ? sta je bilo ?
Nek mi netko kaže... nakon što je nestao pokrenuta je velika potraga a on je spavao ili se možda uputio svojoj ljubavnici tamo s druge strane. Nikome se nije javio jer kako piše u novinama "IZGUBIO sam mobitel", a na tv-u, u emisiji živi zid je izjavio da mu se baterija ISPRAZNILA?! Ma zamislite...a da možda nije bilo SIGNALA? ...kojim slučajem![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
A daj ti meni reci tko je taj milos ? sta je bilo ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
To je jedan čovjek sa vipove reklame koji nezna staviti šečer u kavu, a šalje e-mail preko gprs.
Pa šta niste čuli? Bila je regata samaca i čovjek je odlutao pa je pokrenuta potraga za njim. Bilo je u Dnevniku i u novinama...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ma ja sam čuo nešto sitno o njemu, ali... nije me baš zanimalo![]()
Ma čovjek je bio samo "nedostupan" na nekoliko sati jer se nije dugo vidio sa ljubavnicom a ovo mu je bila jedinstvena prilika koju je dobro iskoristio,stari lisac![]()
TO je Ht mogao iskoristiti..recimo ovako...." ETO MU...TAKO MU I TREBA...TO SE NE BI DOGODILO DA JE KORISTIO CRONET!!!!"![]()
![]()
dobra teorija viki!...nije imo signala...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Poznata je stvar da kad izvadiš bateriju mreža javlja da si nedostupan , jer se mobitel nije odjavil , nego je jednostavno nestal iz mreže.Druga stvar, zar ne bi svako plovilo trebalo imati radio vezu ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a kaj vi mislite da je covjek tolko vrjedan da se o njemu pise i raspravlja,mislim da ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je kafić , pa ko u svakom kafiću glavno je da se nešto naklapa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks