zanima me slijedece kako oni postupaju s osobom koja krade promet na internetu kako pronalaze tu osobu i ostalo ako tko zna bia bi mu zahvalan da tu informaciju podjeli sa mnom![]()
zanima me slijedece kako oni postupaju s osobom koja krade promet na internetu kako pronalaze tu osobu i ostalo ako tko zna bia bi mu zahvalan da tu informaciju podjeli sa mnom![]()
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Ne kužim na što misliš. Kakva krađa prometa? Ako misliš na spajanje na nezaštićenu bežičnu mrežu, to se njih ni najamanje ne tiče, jer si ti kao korisnik dužan zaštiti svoju mrežu.
ne mislim za zicano spajanje ako doznas neci password i user name
i spojis se na njega i skidas s interneta a on placa promet
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Ako vlasnik accounta prijavi krađu podataka oni ti mogu vidjeti s kojih se sve IP-eva spajalo to korisničko ime. Njima je to tren posla, a pitanje je prakticiraju li to uopće.
Ako kradeš preko wireless mreže, provider te neće otkriti, ali vlasnik mreže bi te mogao skužiti ako je malo upućeniji.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da znan pise ip adresa odakle je spojeno racunalo na internet kad provjeravas promet te koliko je trajala veza i ostalo ali meme to ne zanima vec me zanima kakve su sankcije od njihove strane prema osobi koja je to ucinila nekom(mislim taj tko je krao promet)zanima me kakva je kazna jer to spada u
neku vrstu kaznenog djela
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Kako može netko doznati nečiji username i password? Hoćeš reći da se to tebi dogodilo? Ako je, onda promjeniš password i zdravo.
ne nego ako ja upravo to napravim nekom drugom mislim doznam neci user i pass![]()
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
A zašto bi to radio? Ne možeš dati stotinjak kn mjesečno, pa da imaš vlastiti internet?
da imam flet ali me zanima posto san to prije radio
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Ako si to prije radio, sad ti je tako svejedno. Ako te se može otkriti, onda bi već nadrapao. Pošto nisi - nemaš brige.
Mada si trebao. Nadrapati.
Tako je gazda dok je moj prijatelj bio postanar krao promet jer su si kao bili dobri a ovaj na svome kao nema net, pa toliko da je ovaj nekada dolazio čitati novosti na netu da je znao i pass.
Zato ga je ovaj zadnju ratu nije stana platio kada je odlazio nego mu ostavio izlistanja prometa!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Možda najbolje da proučiš:
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/1997/1668.htm
Ima dovoljno sadržaja koji se tiču sajber kriminala krenuvši sa čl.223 i 224 (prijevara)...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
MAA može mu sada puhnut u rog!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma...da,da....krao sam ja po 150-200 gb,nikad mi nista nije bilo....rusio sam stranice od jedne nase firme [necu reci koje] i ponudili mi posao...eto ti naseg zakona....Prijavljen sam za ddos napad i isto nista (a za to su kazne...auuu).
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Malo ste pretjeralii budite sretni što ću samo obrisat ovo. Za ponavljanje slijedi kazna. Za razliku od T-com-a je sam brz i ne opraštam
.
Zadnji uredio Sljaka : 01-06-2008 u 21:59
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks