Ja imam ISDN preko T-Coma već godinama, a koristim usluge Optima telekoma...
Trenutno sam na optimi, ali me interesira ISDN, pa da li je moguce uvesti ISDN na postojecu telefonsku liniju iako ne razgovaram preko T-coma?
Ja imam ISDN preko T-Coma već godinama, a koristim usluge Optima telekoma...
ok, znaci sad se obracam t-comu ili optimi ako zelim da mi uvedu ISDN?
p.s. kome placas ISDN usluge, T-comu ili Optimi?
nikad mi nije bilo jasno zašto t-com ljepi dsl na ISDN ?
Optimi plaćamo telefonske impulse, znači ono što potrošimo preko telefonskih razgovora... Svu pretplatu plaćamo posebno T-Comu, naravno... Javiš se T-Comu da odjevljuješ uslugu... Mislim da ti sve piše na stranicama od Optime...
ne kuzim pitanje?Izvorno postao Ludacris
znaci od T-coma zatrazim da mi uvedu ISDN, i njima placam pretplatu za ISDN umjesto pretplate za obicni telefon koja je vjerojatna veca (?) , a OPTIMI platim razgovore...Izvorno postao frish-KI
T-comu se placa i dodatna linija, jel tak?
Kakva dodatna linija? Pogledaj si cijene na T-Comovim stranicama koliko te mjesečno košta ISDN linija (milsim da je u pitanju 139 kn) i s tim imaš 2 odvojena broja...
ok, hvalaIzvorno postao frish-KI
koje telefone koristis i kolko kostaju otprilike?
uglavnom, htio bi 4 slusalice sa prikazom broja i walki-talki opcijom i 1 bazu na jednom broju + jos jedan telefon na drugom broju ako se odlucim za ISDN...
...zivim u kuci, 2 kata...dolje je dnevna soba, gore su spavace (moja, sestrina i od roditelja)..sad kad zvoni telefon i javim se, a nije za mene moram se spustat i rec da se javi za koga je...htio bi imati znaci da u svaku sobu stavim po jednu slusalicu s tim da bi baza bila u dnevnoj...
da li mi uopce treba ISDN za to?
Nisam te baš skužio. ISDN ti zapravo daje 3 broja (moguće i nadoplatiti za više) s ograničenjem da samo dvije linije mogu istovremeno biti aktivne. U ovom slučaju ako bi uveo ISDN mogao bi ti imati svoj broj, sestra svoj i starci svoj, a prebacivanje poziva bi se mislim trebalo moći, ali meni nikad nije u praksi uspjelo.
Po onome kako sam je shvatio tebi bi zapravo odgovaralo nešto u stilu male kućne centrale.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
da, znaci da kad netko zove i ja se javim iako posto namjeravam imat slusalicu sa prikazom broja znam da nije za mene, da mogu covjeka stavit na cekanje ili ga preusmjerit na slusalicu u sestrinoj sobi, npr..Izvorno postao MrBlc
mislim da to mogu ostvarit sa 4 slusalice DECT i bazom, bez ISDN-a, sve po starom, samo mi trebaju novi telefoni ili?
imaš ISDN i hoćeš dsl i oni ti dođu zaštekaju DSL ali ti još uvijek moraš plaćat naknadu za ISDNIzvorno postao vkosalec
zato jer ga ljudi dosta koriste za razgovarat, ne za spajanje na internet, i kad im se uvede DSL, i dalje im treba ISDN...
Bookmarks