Što kažete na ova dva Sonyeva Walkman playera:
SONY NWZ-A816B 4GB
SONY NWZ-A826B 4GB
Kakva im je kvaliteta zvuka u odnosu na iPod Nano 4GB? Još neki slični prijedlozi?
Znači potrebna mi je vaša pomoć pri odabiru mp3/mp4 playera do 1000 kn. Nisam previše tražio, u posljednje vrijeme nisam pratio razvitak prijenosnih audio uređaja tako da ne znam ni odakle početi. Znam da mi se tu negdje nudi iPod Nano od 4 GB iako je i nešto skuplji, no ne odlučujem se za njega zato što znam da je to više brand nego što zapravo vrijedi toliko. Gledao sam nešto sitno ove nove Sony Walkmane pa bi vas volio da mi par riječi o njima napišete i da ih usporedite s Appleovim iPodima, također to vrijedi i za iRivere.
Prioritet mi je kvaliteta glazbe (želim savršenstvo), dizajn i kvalitetu izrade. Količina memorije nije toliko bitna, nemam nešto veliku glazbenu ahivu, ali ovo što imam želim slušat u besprijekornoj kvaliteti. Video je tu isto više usputno, tek toliko da tu i tamo ubacim koji film/seriju.
EDIT: Korisničko sučelje mi je također veoma bitno...
Što kažete na ova dva Sonyeva Walkman playera:
SONY NWZ-A816B 4GB
SONY NWZ-A826B 4GB
Kakva im je kvaliteta zvuka u odnosu na iPod Nano 4GB? Još neki slični prijedlozi?
Creative Zen? Ima kvalitetu zvuka i izrade, no ne znam dal ce ti dizajn sjesti (ja sam se naviknuo...). Sucelje je, kao i kod svih Creativea - odlicno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Uzmi ovaj drugi Sony (A826). Na neki blesavi ajpod kojeg ćeš platiti mnogo više nego što vrijedi ni ne gledaj.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
U redu, sad sam već malo tražio i u uži (ali ne i konačni) izbor su ušli:
SONY NWZ-A826 4GB
Creative ZEN 4GB
Iriver Clix GEN2 4GB
E sad, koji od ta tri prednjači po zvuku i kvaliteti izrade?
po zvuku ja mislim da tu sigurno sony prednjaci. zvuk je perfektan tako da kupnja dodatnih sluski ne treba. za kvalitetu izrade ne znam. ja bi bez dileme uzel sony.
Dinamo rules!!!
prije nego što sam probal A826 bi ti rekao da zemeš Clix.
Al sad...mislim da ti je sve jasno.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
A koja je točno razilika između playera Sony NWZ-A816 i NWZ-A826 osim u veličini displaya i bluetoothu, jer ako su to jedine razlike radije ću si kupit A816 i proć 250 kn jeftinije? Jeli doista NWZ-A826 najjači po zvuku od svih do sad spominjanih playera u ovoj temi?
Molim vas da mi još netko da savjet, jer sutra idem u kupnju pa moram bit siguran. Dakle budžet do 1000 kn, trenutni izbor Sony NWZ-A826. Postoji li bolji odabir za te novce? Hvala na dosadašnjim savjetima...
Kupih NWZ-A826, kad uvatim vremena napravim review, pošto vidim da su ovdje informacije na tu temu doista šture. A na ovo može lock...![]()
Bookmarks