Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Novi GSM PDA

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Novi GSM PDA

Pozdrav svima,

trebam malu pomoć

Moj Asus P535 me odlično služi skoro dvije godine. Odlučio sam ga promijeniti, ali neznam s čime.

Jedina obavezna stvar je:

1. Nepostojanje hardverske tipkovnice
    2. GPS

Asus nije s ničim posebnim izašao od P535 pa neznam gdje se prebaciti.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moja preporuka ti je jedan od ova dva uređaja : http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1881

i-mate ultimate 6150 : posjedujem 8150 (razlika je što 8 ima tipkovnicu) i uređaj je prava zvjer... najjače što trenutno možeš kupiti, osim što nema GPS... ali tu je uvijek bluetooth modul
    i da, i-mate ima jednu rijetko viđenu opciju, video/audio out u vidu VGA i 3.5mm izlaza... spojiš ga na projektor, slika je odlična, a ekran ti služi kao touchpad... može biti dosta korisna komponenta, naravno, ako ti treba

a alternativa je htc diamond koji još nije stigao, ima fensi stvarčice poput akcelometra za automatsku rotaciju, 64mb rama više i gps koji želiš. također, nema utor za kartice ali ima 4gb ugrađene memorije (to može biti i prednost i nedostatak)
    da, ima i bolju kameru, ako ti to šta znači i-mate je iznenađujuće dobar dok ima svjetla, kad je slabije osvjeljenje, jako je loša kvaliteta slike

Oba imaj u ekran rezolucije 640*480... kad to probaš, ostali ekrani će ti biti loooši...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
    moja preporuka ti je jedan od ova dva uređaja : http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1881

i-mate ultimate 6150 : posjedujem 8150 (razlika je što 8 ima tipkovnicu) i uređaj je prava zvjer... najjače što trenutno možeš kupiti, osim što nema GPS... ali tu je uvijek bluetooth modul
    i da, i-mate ima jednu rijetko viđenu opciju, video/audio out u vidu VGA i 3.5mm izlaza... spojiš ga na projektor, slika je odlična, a ekran ti služi kao touchpad... može biti dosta korisna komponenta, naravno, ako ti treba

a alternativa je htc diamond koji još nije stigao, ima fensi stvarčice poput akcelometra za automatsku rotaciju, 64mb rama više i gps koji želiš. također, nema utor za kartice ali ima 4gb ugrađene memorije (to može biti i prednost i nedostatak)
    da, ima i bolju kameru, ako ti to šta znači i-mate je iznenađujuće dobar dok ima svjetla, kad je slabije osvjeljenje, jako je loša kvaliteta slike

Oba imaj u ekran rezolucije 640*480... kad to probaš, ostali ekrani će ti biti loooši...

Hvala ti na pomoći.

Evo da se osvrnem na što si napisao. Oba uređaja su lijepa ali prvi odmah otpada zbog nedostatka GPS-a. Znam da je jednostavno uzeti modul, ali meni treba povremeno dok imam nekog posla u ZG-u primjerice i neznam ulice pa mi je jednostavnije "all in one".

Što nema kartice Diamond mi ne smeta, 4 GB mi je uvrh glave. Ne koristim novi ViaGps jer je sranje, mene odlično služi ovaj stari za što ja trebam. Pazi kako sam uništio bateriju na P535. Uzeo sam kraticu i prebacio u UMPC za readyboost testiranje. Ostavio sam je unutra i gurnuo mobitel u đep, a nisam stavio "dummy" karticu. U slot mi je ušla kovanica i odjednom primjetim da mi baterija traje jedva sat vremena

Postoji samo jedan maleni problem. Da li je prednja strana tog Diamonda nešto zrcalno kao kod LG shine? Ako je tako to mi ne odgovara jer se izgrebe za dva dana

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolega mrvica12345,olakšo bi nam posao da kažeš koliko si voljan izdvojit za novi pda - gsm uređaj,ali trenutno što možeš nabavit na našem tržištu da je slican tvome asus-u su uređaji
    HTC touch cruise
    HTC tynt II
    HTC p3300
    HTC p3600
    HP ipaq 610c
    s time da ako prekrižiš hp i tynt II jer si reko da treba biti bez hardverske tipkovnice onda ti ostaju samo p3300,p3600,cruise
    moja preporuka ako ti nesmeta što cruise ima uzdignuti touch ekran tj.ovo što te muci da je slican ko lg shine onda definitivno uzmi cruise a ako ti to smeta onda neces pogriješit ako uzmeš ili p3300 ili p3600 a pogotov moja preporuka ti je p3300 kojem je dosta pala cijena i vec se da nac za 4000kn novi s garancijom
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo sam zelio napomenuti da ce se skoro dogoditi "smjena generacija" tako da mislim da se trenutno ne isplate kupovati stari uredaji (npr p3300 je na trzistu od 2006). u europi je vec u prodaji htc touch, kod nas ce valjda uskoro. kraj 2008 i pocetak 2009 bi trebali donijeti malo vece novosti.

prije kraja 2008 trebao bi izaci wm7 (najavio WMg) http://www.modaco.com/content/window...-more-roadmap/ a htc je najavio android prije kraja 2008, a wm7 pocetkom 2009 http://www.smape.com/en/news/interesting/28562.html

novosti iz nvidie http://www.nvidia.com/page/handheld.html http://youtube.com/watch?v=XXYshhuJz...x=0&playnext=1

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    kolega mrvica12345,olakšo bi nam posao da kažeš koliko si voljan izdvojit za novi pda - gsm uređaj,ali trenutno što možeš nabavit na našem tržištu da je slican tvome asus-u su uređaji

Evo nekoliko stvari koje sam propustio. Cijena nije bitna niti dostupnost na HR tržištu. Ja to ionako kupujem u drugoj zemljici gdje je to jeftinije 50 i više posto nego kod nas. Inače Asusa sam platio 2300 kn čim je izašao i daleko prije nego što je došao u HR.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Bodovi
    9.378
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diamond je definitivno dobar strojček.Pojavio se u oglasnicima i može se naći za 5000kn.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Novi fw za N95 v21
    By cagi in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-03-2008, 16:43
  2. Novi PES
    By l337_m4n in forum Igre
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 27-10-2007, 11:16
  3. Novi operater u Srbiji - "Novi operater"
    By Drug Mile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri