11. mjesec...
Zna li itko kad će izaći novi PES???????????
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
11. mjesec...
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
KONAMI je najavio novi nastavak najbolje nogometne simulacije pod nazivom Pro Evolution Soccer 2008 koja bi trebala izaći ove jeseni za PC, PS3, PS2, PSP, NDS i X360. Uz obećanu next-gen grafiku sa novim facama, realističnim animacijama igrača i terena kao i 3D publike najveći novitet je AI sistem Teamvision prema kojem se protivnički igrači prilagođavaju vašem stilu igre. Izgleda da ćemo dobiti i novu Master Ligu, a što nas najviše zanima, pregovori između Dinama i Konamija su pri kraju pa bi i našeg aktualnog prvaka mogli očekivati u novom serijalu, kao i licenciranu hrvatsku reprezentaciju.
.....Preuzeto sa cropesa.....
zbog cega na PES 6 nisu igraci tocno napisani? Zbog licence ili ?
Ja igram PES od 98 godine kad je bio iss i ova 6 mi je uvjerljivo najgora do sada,najvise gresaka ima u njoj,gotovo da mogu predvidit sta ce se desit....hehe jedva cekam pes 2008...
Jeste to rekli 3d publika znaci nema onih ruznih pixela zvanih publika cool a i ta nova master liga i AI mislim da ce ovaj PES potuci FIFU ovaj put a i bice najbolji do sada to je definitivno.
PS ova 6 jeste bila najgora cista 5 sa novim skinom kao da na ruznu curu na nesete mnogo sminke.
Ali konami je shvatio pa nas ocekuje najbolja nogac simulacija ikad
ce bit hajduk???
off: ovo mi je 100 post![]()
![]()
![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ne spamajte temu sa raznim nagadjanjima i usporedbama.
posto igra jos ne izlazi tako skoro ovu bi temu bacio pod lock ali ostavljam da pisete ali nesto konstruktivno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hvala
Ne znam zašto svi osuđuju šesticu, meni je bila dobra, istina, kao i svaka druga prije šestice samo promijenjeni klubovi i igrači. možda je izlizano, ali zbog toga neću igrati nešto starije jer je malo glupo
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Sto se tice pes6 on je imalo najmanje novina u uspoerdbi sa prijasnjim nastavcima,npr kad je izaso pes3 to je bila revolucija...sto se tice pes 2008 nadam se da ce popravit umjetnu inteligenciju igrace jer je to vjerovatno najgora stvar na pes6 sto su napravili..jedino me brine dali ce moja konfa moc pokrenuti pes 2008![]()
po meni petica i šestica su isti, sam kaj su metnuli druge lopte i to je to, aj da vidimo dal bu "europski dinamo" lincenciran pa da malo špelamo s njima, nadam se da bu bolje u svakom slučaju od jadne šestice![]()
što ne postoji pes 2007 ili je on samo za ps2 izašo?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
najavljen je pes2008 službeno,imaju i screenovi,,i super izgleda...![]()
KONAMI je najavio novi nastavak najbolje nogometne simulacije pod nazivom Pro Evolution Soccer 2008 koja bi trebala izaći ove jeseni za PC, PS3, PS2, PSP, NDS i X360. Uz obećanu next-gen grafiku sa novim facama, realističnim animacijama igrača i terena kao i 3D publike najveći novitet je AI sistem Teamvision prema kojem se protivnički igrači prilagođavaju vašem stilu igre. Izgleda da ćemo dobiti i novu Master Ligu, a što nas najviše zanima, pregovori između Dinama i Konamija su pri kraju pa bi i našeg aktualnog prvaka mogli očekivati u novom serijalu, kao i licenciranu hrvatsku reprezentaciju. Screenshotove možete pogledati ovdje
izvor: cropes.net
eto to je sve zasad sto se zna.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hmm, zagledajte se na neki od screenshotova,igrica izgleda odlicno i dosta bolje u odnosu na PES6 ali ipak nesto nedostaje,ja ne kuzim sta...
Ima li tko kakve informacije kada izlazi?![]()
Pes 2008 jos nije izasao,26.10 izlazi...
Bookmarks