Moj frend ga je kupio jučer,nisam mogao vjerovat što sve mali Zimenz ima!Nisam ga pitao,a otkud ste nabavili CX65???Nema ga u oglasniku!!!
P.S.za kupnju!
Evo, kupih i ja taj mobach, pa da podjelim dojmove s vama i olakšam nekome odluku.
Prije CX-a sam imao SL55, tako da ću ga malo usporediti s njim.
Prvi i očiti plus je ekran, koji je vrhunski. Prikaz boja i slika je fenomenalan, ekran je ogroman.
Tipke su isto vrlo dobre, nisu niti premekane niti pretvrde. Jedino pri jako brzom pisanju poruka znaju preskočiti, no to bi moglo biti i do sporijeg software-a.
Kamera je odlična i odmah moram napomenuti da nisam primjetio onaj "zeleni efekat". Zoom 5x, doduše digitalni, dobro radi i posluži... Plus je i kompenzacija ekspozicije za 3 stupnja u plus ili minus. Slike su vrlo dobre kvalitete. Fotić čak ima i white balans opciju... U mob mi stane oko 150 slika najbolje kvalitete.
Snima i filmiće sa zvukom!
Novosti su diamičko svijetlo, lijepo bijelo...
Veliki plus dajem tel. imeniku u kojem sada, u odnosu na SL, može se ukucati više od jednog slova imena kojeg tražimo.
Kvaliteta zvuka je dobra, midi fileovi sviraju bez greške.
Ostalo vam javim ako otkrijem šta pametno... Ako koga što zanima, neka se slobodno javi na mail ili na (Brojevi se u načelu ne objavljuju javno. Ako želiš da je tvoj broj dostupan, dovoljno je ostale obavijestiti da mogu dobiti broj preko PM. Tako se sprečavaju eventualne zloupotrebe. Šljaka!)
Pozdrav!
Zadnji uredio Sljaka : 24-07-2004 u 20:05
livin' fast
Kupio sam ga u HT-u. Istekla mi je obvezna pretplata od 12 mjeseci pa sam produžio pretplatu i uzeo ga. Cijena 1200 Kn uz 12 mj pretplate.
Pozdrav!
livin' fast
Pozdrav, Ubojico!
Uživaj u njemu dok traje. Znaš već...![]()
Par pitanja:
1. Koji FW imaš? Ja imam FW08.
2. Da li ti pokazuje ime osobe koja ti je poslala SMS? U inboxu pokaže, ali kada otvoriš poruku, ispiše datum, vrijeme, BROJ TELEFONA (a ne ime) i sadržaj poruke, ne?
3. 100% imaš zeleni efekt. Slikaj pod sobnim svjetlom i zatim okini još jednom istu sliku, a da ne gasiš kameru. Ako nemaš taj efekt, dolazi odmah do tebe uvjeriti se i reklamirati svoj mob. Naime, uzeo sam još jedan CX65 u Siemens shopu i isto je imao zeleni efekt. Navodno se taj efekt ne javlja sa FW verzijama manjim od 06, zato te pitam za FW verziju.
Toliko... Pozdrav...
dali svira smaf, spmidi... vazno mi jer mi na st60 melodije sviraju stvarno uvjerljivo. da li je moguce snimiti melodiju putem speakerfona.
stavi jednu sliku slikanu onako kako je rekao stile ovdje na forum, cisto da usporedimo tvoju i njegovu... mozda je covjeku (molim dotičnog moderatora da sam ubaci odgovarajuću riječ i da više ne koristi neprimjerene) kamera pa da zna zamijeniti mob za novi dok jos ima garanciju...
Zadnji uredio Sljaka : 28-07-2004 u 20:50
maraschino - PTICICA
3aTmr: Mislim da mi nije (vidi gornji post) kamera jer sam isprobao i drugi CX65 koji je imao isti problem. Također su mi se javili neki Kinezi sa istim problemom i poslali slike za usporedbu.
To je feature FW-a 06 i 08...![]()
Zadnji uredio Sljaka : 28-07-2004 u 20:51
Već će netko napravit patch![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...čujem da mi je frend nabavio CX-a...prvom prilikom ću ga probat uhvatit pa ću vidjet dal je i kod njega problem sa kamerom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hahahah,ne vjerujem da ni taj ,ko ni par drugih siemensa ne pokazuje ko je poslo sms,mislim stvarno..al mob izgled ok,standardne funkcije..ali mislim da nema bas tako veliku memoriju,kad stane samo 150 slika..ali i to je dosta. znaci sve u svemu ,moze proci
garant stane vise. ne vjerujem da toliko stane i u 7250
1. Od melodija podržava AMR, Midi i Wav. Za AMR ne znam kakav je, no MIDI svira odlično. Malo je lošiji zvuk nego na SL55 (po meni), ali još uvijek je odličan. Malo je "šupalj", ne znam točno kako da se izrazim. Wav je isto dobar, ali je malo tih. Možda ovi wav zvukovi šta imam u mobu su tiho napravljeni, ne znam. Nisam još probao uzeti neki zvuk normaliziran na 90% i poslati ga u mob.
2. Kamera NEMA greške! Bar mi se još nije pojavila. Okinuo sam desetak slika, jednu za drugom, i u sobi i vani i pri umjetnoj rasvjeti i na suncu... Ništa!
Software je 06, variant A407...
Pozdrav!
livin' fast
[QUOTE]Poslao: Stile
[B]Par pitanja:
1. Koji FW imaš? Ja imam FW08.
Ja imam SW06, A 407
2. Da li ti pokazuje ime osobe koja ti je poslala SMS? U inboxu pokaže, ali kada otvoriš poruku, ispiše datum, vrijeme, BROJ TELEFONA (a ne ime) i sadržaj poruke, ne?
Točno tako kako si rekao-u inboxu mi pokazuje a kad otvorim poruku pokazuje samo broj. I još-kod usluge 'tko je zvao' također pokazuje samo broj, ne i ime (što kod nekih siemensa nije slučaj)
3. 100% imaš zeleni efekt. Slikaj pod sobnim svjetlom i zatim okini još jednom istu sliku, a da ne gasiš kameru. Ako nemaš taj efekt, dolazi odmah do tebe uvjeriti se i reklamirati svoj mob. Naime, uzeo sam još jedan CX65 u Siemens shopu i isto je imao zeleni efekt. Navodno se taj efekt ne javlja sa FW verzijama manjim od 06, zato te pitam za FW verziju.
Nešto kao takav efekat se javlja, ali bitnije od toga-javlja li se kome pri slikanju nekoliko slika zaredom tekst 'nedovoljno memorije' ili slično (iako ima cca 5MB slobodne memorije). Meni se to zna dogoditi, onda ugasim i opet upalim mobitel i sve radi...
Inače je mobitel PRVA LIGA!!!
@killer za melodije bas ne znam dok ne cujem. ipak hvala
Dal zna ko dal se može na neku fore "preseliti" iz Croneta u Vip????? Mislim......da se ukuca neka šifra....?!
u 7250 ne,al u 7250i,koju ja imam sad,sam i zbrojo cca 230...tak da,povrati vjeru
u nokiu7250i stane stane 250 cca slika visoke kao kvalitete,i 420 slabije..tak da hrco...
@zeero-cool
nisam skuzio sto tocno mislis?
maraschino - PTICICA
da, samo sto 7250i nema slike kvalitete kao sto ima cx65, jer kao prvo nema niti VGA kameru
Pošto na cx65 može ići samo HTmobile, zanima me dal mogu ukucati neki kod u mobitel pa da on bude otključan za sve mreže?!?!Poslao: 3aTmr
@zeero-cool
nisam skuzio sto tocno mislis?
istina nema,al meni ne smeta..i nebi ga mjenjo za ovog nema tih novaca
kladim se da su na 7250i pisljive na cif kameri. pa bio je test u mobilu i ak je na cx/m65 ista kamera ko i na sx1 onda nemamo o cemu razgovarat![]()
@zeero-cool
uvijek postoji neki code calc. koji izracuna kod za otkljucavanje, ali najcesce ga imaju samo operateri koji zakljucavaju mobitele. Pa ili platis njima da ti ga ukucaju, ili ga das nekom da ti ga otkljuca. Ponekad i unlockeri znaju imati te code calc., ali najcesce se koriste neki 3-rd party soft za otkljucavanje....
maraschino - PTICICA
Vidim da se vodi rasprava o količini slika koja stane u mob. Ja sam dao podatak od 160 slika, no nisam napomenuo da je postavljena "vrhunska" kvaliteta, što znači 640x480 slikano VGA kamerom. Stavite li kvalitetu na "visoku" brojka skače na 600...
Pozdrav!
livin' fast
Bookmarks