Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
    Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mpx200 - koliko dugo prvi put puniti bat

Bok!

Možda se čini glupo pitanje, ali me zanima koliko moram puniti ovaj mob prvi put...u uputstvima mi to uopće ne piše... i ženska mi je u prodavaonici odmah otvorila bateriju i stavila u mob i rekla mi da ju prvo moram isprazniti i onda ide prvo punjenje...kaj da ga sam stavim preko noći..

inače prvi dojmovi moba su mi stvarno dobri...totalno sam još na njemu izgubljen, ali mi se čini predobar i ostvarenje onoga što sam i očekivao.
    Hvala na svim odgovorima!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Darko-zg
    Bok!

Možda se čini glupo pitanje, ali me zanima koliko moram puniti ovaj mob prvi put...u uputstvima mi to uopće ne piše... i ženska mi je u prodavaonici odmah otvorila bateriju i stavila u mob i rekla mi da ju prvo moram isprazniti i onda ide prvo punjenje...kaj da ga sam stavim preko noći..

inače prvi dojmovi moba su mi stvarno dobri...totalno sam još na njemu izgubljen, ali mi se čini predobar i ostvarenje onoga što sam i očekivao.
    imas negdje na forumu kako punit baterije..ma najvaznije ti je da je prvih nekoliko ciklusa punis do kraja i praznis...stavljas punit ponovo kad on zatrazi ne dopusiti da se isprazni full..a nije vazno duljina punjenja svejedno kad napuni mob iskljuci punjenje..Formiranje baterije je bilo potrebno kod NiMh baterija..

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok!

imaš na prvih 10ak stranica uputa koje si dobio s mobitelom, samo se toga drži!
    dobro ti je rekla, baterija dolazi s mobitelom tvornički na nekih cca 35% kapaciteta, to isprazniš, puniš do kraja, i tako 2-3 puta, te onda možeš slobodno nadopunjavat po potrebi!
    drago mi je da si zadovoljan s mobitelom, a i nadam se da ćeš na našem forumu naći štošta zanimljivog za nj!
    poštovanje

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V620
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    imaš na prvih 10ak stranica uputa koje si dobio s mobitelom, samo se toga drži!
    dobro ti je rekla, baterija dolazi s mobitelom tvornički na nekih cca 35% kapaciteta, to isprazniš, puniš do kraja, i tako 2-3 puta, te onda možeš slobodno nadopunjavat po potrebi!
    drago mi je da si zadovoljan s mobitelom, a i nadam se da ćeš na našem forumu naći štošta zanimljivog za nj!
    poštovanje
    prvi put kad upališ mobitel istrošiš ono malo baterije i onda ga puniš 16 sati (samo prvo punjenje)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prvo punjenje ti je najvaznije da ga napunis i isprazmis do kraja dok se baterija ne stabilizira na to i onda punis kad ti se puni ...kod ovih baterija nije kasnije nije bitno da ih praznis i punis do kraja nakon prvih par puta...

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E puno hvala ljudi!

Znači da i sad nakon prvog punjenja čekam da se full sam ugasi i isprazni, pa onda punim ili odma kad on javi da je slaba baterija da ga stavim???

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E puno hvala ljudi!

Znači da i sad nakon prvog punjenja čekam da se full sam ugasi i isprazni, pa onda punim ili odma kad on javi da je slaba baterija da ga stavim???
    moja iskrena preporuka, kad počne signalizirat, puni! nemoj radit totalno pražnjenje.
    živio

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16gb
    Operater
    VIP
    Godina
    46
    Bodovi
    13.616
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.616, Nivo: 28
    Bodovi: 13.616, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam prvi put punila 14 sati,i baterija je ok,traje 3 do 4 dana
    Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    mpx200 SE w850i
    Operater
    šit-net
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam prvi put ispraznio bateriju do kraja,dok se nije mob ugasio i punio dok se ne napuni do kraja!nisam gledao koliko je trajalo ali kao što več gore piše on ti napuni bateriju i onda stane!i možda u očetku ti baterija bude kraće trajala,ali nebrini,nakon nekoliko punjenja če sjest na svoje i normalno če raditi!drago mi je zbog moba i dobrodošao na forum,nadam se da češ ovdje nači sve što te bude zanimalo,stoga pitaj
    DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!

SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!

Zatvorena tema

Slične teme

1. wm5 na MPX200...????? koliko je tu istine
    By mpx-200 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 13-08-2005, 03:02
  2. MPx200 Wi-Fi!
    By jay in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-04-2005, 10:40

Bookmarks

Pravila postanja