Probaj ovo:
K-lite maga codec pack DOWNLOAD
zadnjih par dana imam problema s wmp.
mogu normalno slusati muziku i sve, ali kad ubacim dvd automatski mi se sve zablokira, izbacuje me iz programa i pokazuje mi ono "send/don`t sent report"..
probala sam pustit film u drugom programu koji imam u kompu (clipex dvd player professional), ali dogada se ista stvar..
dvd-i su original (valjda) - kupljeni na kioski i iz videoteke...
i da - imam original windowse - wmp 11..
help..![]()
Skines taj dodatak sto ti je Smuchac dao i OVAJ PROGRAM i neces imati problema vise s gledanjem filmova. i da zaboravi gledanje preko WMP-a jer to je prestaro. bar ja s tim negledam.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Windows media player NE koristim,pa mislim da i ti ne bi trebao...
Glazba: Winamp ili bilo koji drugi "alternativni" svirač glazbe
Video: BS Player
Ja koristim,i nikad poblema,zato preporucam...
Eventualno bih dodao i Gom Player ili spartanski VLC. Ne znam zašto toliko pljuckate po WMP-u, uz odgovarajuće kodeke je dovoljan za 90% korisnika...
Meka Microsoftova "rijesenja" nisu dorasla mojim potrebama,pa zato govorim... Ne pljuckam po WMP-u...
Ja osobno WMP ne koristim ama baš za ništa....za slušanje glazbe je Winamp, za gledanje filmova je BS player a najviše upotrebljavam GOM player...
...ali problem i dalje stoji. Koncentrirajte se bar malo na temu. Fala!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mi ovdje istresamo svakojaka rijesenja,a covijeka nema ni za lijeka,tako da ne znamo jel sta od ovog upalilo. Za pocetak,reinstall WMP-a...
@piba dali imaš kakve codece na pc-u ?Ako da onda sve ukloni (codece) i download-aj ovo http://www.free-codecs.com/Codec_Pac...1_download.htm
jesi li probala s nekim drugim dvd-om.Ako je u AVI-u i ako još vrtiš vistu onda zna biti problema.
ne znam u cemu je problem.
nemam vistu, imam xp home edition.
dali imaš kakve codece na pc-u ?
ne ne znam sta je to, kamoli da li to imam.
a kazem vam, probala sam gledat i u drugom programu koji imam na kompu za gledanje dvd-a i isto nece.
je li moguce da je problem u dvd romu?
mozda da kupim onaj cd za ciscenje toga?
Ako nisi mogla gledati ni u drugim programima onda je jedno sigurno...nemaš potrebne codece za gledanje filmova...
da li si skinula ovo kaj je Smuchac dao?
http://www.free-codecs.com/download/...Codec_Pack.htm
Skini to, instaliraj i trebala bi moći gledati filmove...
Bookmarks