99% sam siguran da ti se monitor sjebo... jesi li imao kakav magnet u blizini???
Od sad pišem gramatički pravilno, veliko i malo slovo i palatali.(više- manje)
Imam monitor ImageQuest Q770 (običan, nije lcd- a ni plazma)
I sad mi se pojavljuje neko zamućenje slike u sredini monitora, kao da nije dobro fokusirana- to je najočitije kad mi se na sredini ekrana nalazi neki tekst (slova/brojevi su mutna/i, npr. ne razlikuje se broj 90 od broja 98)
Nešto sam kemijo po onom meniju monitora (one tipke na monitoru), ali nisam uspio ništa promijeniti.
Pa, ako netko zna u čemu je problem, molim ga/ju da napiše:![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
99% sam siguran da ti se monitor sjebo... jesi li imao kakav magnet u blizini???
###1410989180026
Ma da- nisam imao nikakav magnet u blizini
Ali nije to toliko jako nefokusirano- ali se vidi da nije onako kako bi trebalo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
znam o cemu pricas... bilo je i meni tako jednostavno imas zamucenu sliku... pokusao sam nekoliko stvari ali sam na kraju si kupio novi monitör!
###1410989180026
Da li su ti mozda zvicnici blizu monitora? Oni (naravno) imaju magnete u sebi... Malo ih odmakni od monitora... Ali iskreno mislim da je problem u starom monitoru, posto ti se to javlja na sredini...
U svakom slucaju mislim da ces moati kupiti novi monitor, ovaj je odsluzio svoje...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Nema veze s magnetima. Top je izaso iz fokusa, ne isplati trositi zivce na to...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Degauss...? Ako ne ide,bacaj. Popusit ces oci,a tko stedi na ekranu,gubi na ocima...
Napravih degauss i sad mi izgleda normalno.
Puno hvala na savjetu, Smuchac.
Mislim da onda može lock.
![]()
Bookmarks