LG je dobar. Možda razmisli još o nekom Samsungu. Za te (n)ofce nemožeš dobiti ni 15" LCD.
Ovako imam stari monitor Belinea 15" i odlučio sam kupiti novi. Nešto oko 2000kn.
Mora biti flat i htio bi 19". Najviše me privlači LG GLATRON 900P koji je i dobio nagradu best buy u bugu iz travnja 2003. LCD mi se čini malo preskup a i nemogu dobiti neki 17" za 2000kn!
Što vi misliti dali predlažate neki drugi ili sam se odlučio za dobri???
LG je dobar. Možda razmisli još o nekom Samsungu. Za te (n)ofce nemožeš dobiti ni 15" LCD.
...LG je dobar...ja imam LG Flatron T710BH 17"...imao sam nekih malih problemčića na početku,ali inače je odličan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja imam Samsung 959NF i odličan je, samo ne znam kolika mu je točno cijena...
samsungovih 17" monitora sad u svim informatickim ducanima po cijeni od 700-900kn. nisu skupi ali su dobri
što mislite dal je velika razlika između 19" i 17", neznam dal da kupim 19 ili 17, a skoro je 1000kn razlike, neznam dal mi se isplati pošto i za par godina će biti lcd jeftini jako i bolja slika pa ću ponovo mjenjati monitor!!!
što vi mislite koji da uzmem???
inače komp koristim za internet, tu i tam igre, filmove, i sl...
Mislim da više ovisi o tome koliko vremena provodiš pred računalom. Ja sam se preporodio otkad imam 19", osim veličine pripazi i da ti grafiška i monitor na željenoj rezoluciji mogu dati sliku na 100 Hz.
Onda ti je 17" dovoljan.
ja imam 15" na 85Hz, ali mi je zao kaj nisam kupio novi 17". ali 17" je za svaku preporuku.
stvarno još neznam koji bi monitor kupio, još razmišljam između 17" i 19", ali njavjerojatnije ću neki 17" ali neznam koji??? sada nisam više spreman dati 2000kn jer sam morao dati za nešto 500kn pa imam još samo 1500, a to mogu dobiti 19" neki koji nije poznata firma!
17" ti je sasvim dovoljno neisplati se duplo davat za 19-ku
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Rađe manji monitor, ali kvalitetan, oči treba čuvati...
I monitor na 100 Hz je čisto fajn...
da se malo pohvalim sa svojim novim monitorom: LCD 17'' Samsung 173P Dali Premium Samsung display serija. Vidljiv kut 178 stupnjeva. Ako ikako skupite pare nemojte ih žaliti dati za monitor tog ranga...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
za nize cijene lcd-a poglkedaj u oglasniku
Bookmarks