R1CA021
prgCXC 125952_EU_1_CL
R1CA021

EPROM R3A005
prgCXC 1250091_EROM_
DB2010_CLARA_FLAFLA

Inacica softvera
kamere
5.3

Inacica ITP softvera
CXC 125 932_49 R1C

Prilagodba
CDA 102338/152 R1A
cxc12593 R1DA003
TMO_INT_D

Inacica sadrzaja PA 19

kada spojim tel. preko dcu-65 najnormalnije ga vidim kao USB flash mem - sve vezano za transfer fileova radi normalno... (jedino sto ga XP prepoznaje kao Sony Ericsson Device 115, i uvjek ga sam instalira nakon deinstalacije - tako da nikako nisam uspio instalirati usbflash drivere koji su koliko vidim prema tutorialima potrebni)

imao sam instaliran PCsuite koji je radio malo sporo (doduse imam cca 500 stavki u imeniku) ali uspio sam ga sinkronizirati sa outlook express-om...

kako nisam uspio sa navedena dva software-a procitiati CID i pripadajucu boju svog telefona - deinstalirao sam PCsuite i drivere (Sony Ericsson Device 115 USB WMC Modem Filter, Sony Ericsson Device 115, Sony Ericsson Device 115 USB WMC Modem Driver...)

no svaki put kada spojim telefon, a prethodno sam uninstalirao drivere - XP ih nadje sam i instalira ih ponovo - ne nudi mi onu browse for files opciju...

iskreno - ne sijecam se da li sam ikada instalirao usb drivere sa sluzbene SE stranice gdje sam i skinuo PCsuite...
ili je Suite stavio neke svoje...

uglavnom - mogu pregledavati foldere u telefonu preko windows explorera, ali nikako nemogu dobiti da XS++ ili PhoneXS pocnu komunicirati sa njim (fail to open)

ako netko ima kakav savjet....

P.s. ovo je moj prvi post pa pozdrav svima nazocnim...