naravno da,da!
Pozdrav svima
imam jedno pitanje:
da li se kod SE K750i može mp3 postaviti kao zvuk za pristiglu sms poruku,hvala?!
naravno da,da!
naravno da moze!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hvala na odgovorima
Ma da, a kako? Moze li se na S700i?Izvorno postao smogovac
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
ne..........
.....cute but psycho.....
...to sam i mislio, bas mi je bilo cudno....
ali bi bilo jebeno da moze, npr. stavis neki vrisak![]()
![]()
![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Nazalost, K750i je prvi SE na kojem se moze mijenjati zvuk poruke.
Ni na mojem K700i se ne moze...
To su takve nebuloze, da je strašno. Uređaj koji ima mp3 player i može reproducirati mp3-jeve, nema mogućnost za stavljanje mp3-ce za zvuk poruke.
Ti to meni ne vjerujes ili?
Pitaj druge, ili probaj sam.
Ne da ne mozes staviti MP3 za zvuk poruke, nego ne mozes uopce staviti svoj zvuk, mozes samo birati od par ugradjenih.
Mislim, i meni je glupo... Na Siemensu to mozes ne znam otkad vec.
Evo citat iz teksta iz Mobila broj 65:
Za dojavu novih poruka konačno se može uz par predviđenih melodija odabrati i bilo koja druga melodija u telefonu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A za koji je to telefon? K700i ili K750i?
K700. Jedino najnoviji K750/W800 mogu imati bilo koji MP3 za zvuk poruke
iPhone 5s 16 GB
K700i nemoze imati bilo kakve signale za poruke osim vec ugradjenih...
Imam, znam...
Za K750 nemam pojma... ali i mene zanima
K750i. Pa valjda kupujete Mobil?Izvorno postao ravilov
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Naravno.
Nemoj sad off-topic.
I mislio sam da je to o K750i, bilo bi mi prilicno iznenadjenje da se na K700i mogu stavljati vlastiti tonovi poruke, a da ja to dosad nisam skuzio.![]()
Zadnji uredio ravilov : 05-10-2005 u 20:05
Meni se moze , na d750i...
Hm, tko zna zasto?! Mozda zato sto su K750i i D750i zapravo isti telefoni?
D750i je samo "T-mobile brandani" K750i.
Ma nemoj, mora da se salis...
Sta se odmah bunis covjece samo komentiram jer ima gore onih koji drukcije misle...
Samo kazem... Mozda netko ne zna.
Pa stavio sam smajli!![]()
Sorry ježi ga teško je skužiti emocije preko neta...![]()
OFF - zanima me dal ko zna di mogu kupit neku futrolicu za SE D750i
Pogldaj na stranici od SEa pod d750i i dodatnom opremom...
Krivo si me shvatio. Ja komentiram da je nebulozno napraviti uređaj koji reporducira mp3-jeve, a ne može ih se koristiti za personalizaciju.Izvorno postao ravilov
naravno da je nebulozno, ali to su sve trzisni trikovi izaci ce novi model koji ce to moci i odredjena grupa ljudi ce kupiti taj novi model radi toga.
oni stakvim mobitelima ionako uglavnom ciljaju na ovaj segment kupaca, techno frikovi kao sto smo mi tu neki
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks