da, moras iz nazvati i moras im reci taj broj. I oni ce ti to maknuti. Tak je imao buraz problema
evo ovako vec oko godinu dana mi dolaze neke transakcije na mobitel..
to mi posalje broj 801, jer san ja bia prije godinu kupia neku sliku ili igru od onih mobi-zone ili ostalih pizdarija..
sad jucer kupia bon od 35 kn i danas vec 1 kn i dolazi mi danas poruka da je
transakcija (onda neki broj-recimo-9641460) je uspjesno naplacena.
znaci skinilo mi 30 kn...
sad kako se mogu odjaviti od toga i..jel moram zvat vip ili?
da, moras iz nazvati i moras im reci taj broj. I oni ce ti to maknuti. Tak je imao buraz problema
Zadnji uredio FatalERROR : 03-05-2008 u 12:51
da..meni ih dolazi vise a ne samo jedna..
narucivao si (ili netko s tvojim mobom) nekakve gluposti (logo, pjesmuljke, slike ili sto vec) preko onih oglasa u casopisima ili na telki.
dobar grah daleko se čuje
e pa to..znam da sam to napravio..
i sad mi dolazi dolazi svako 3 dana transakcija je uspjesno naplacena i skine mi
lovu, a kad neman para onda pise da nije naplacena..
u szk ne vjerujem da će ti moći išta pmoći, bar ne sa ovakvim opisom...
potraži si na netu, svaki davatelj takve usluge obično ima i websajt, na kojem su pravila korištenja, mođu kojim amora pisati način kako da deaktiviraš tu uslugu...
da..ja san zaboravio koji su mi davatelji bili..![]()
e ejbiga...snađi se, googlaj...
za ne povjerovati je šta sve google može izvući.
krivo, kume...
naravno, postoji mogućnost da će ti oni to HTJETI riješiti, ali... niti ej to njihova usluga niti su oni odgovorni za posljedice nastale korištenjem istih...
ako imaš sreće i naletiš na agenta koji ti to hoće riješiti, budi siguran da mu se lijepo zahvališ na tome...
Ma zovi dok ne naletis na agenta koji to hoce rjesit...imao je moj frend isto s tim problema i rjesio je preko SZK..
ako se ja nevaram 801 je broj za kupovinu bonova(broj na koji se salje pin) tako da mislim da to nema veze s slikama i ostalim glupostima to je do VIP-a zovi ih da ti to rijese...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
e pa varas se
801 je broj za novcane transakcije prko kojeg se vrsi vise vrsta naplate.
Nek covjek nazove VIP pa ce mu dati broj firme koja mu vrsi naplati i onda ce to izkljuciti.
Ako se ne varam trebao bi poslati rijec STOP na neki XY broj.
a koji broj je agenta ili vip da zovem..
procitaj post iznad![]()
e koji broj od vipa da zovem)![]()
Služba za korisnike
0917788 ili 0917700
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Traži od vipove službe za korisnike da ti da brojeve na koje su obavile skidanje novca s tvog broja.
ne mogu im to dati u szk...
a taj broj im ionako ni ne bi mogao pomoći...
kad ih ideš zvati, bitno je da znaš sa kojeg ti broja stiže poruka, i otprilike sadržaj, ili kategoriju...
i ako imaš sreće, oni će prepoznati o kojoj se usluzi radi, pa će ti možda moći reći na koji broj trebaš što poslati...
i da, to nije dio njihovog posla, ako ti ne mogu pomoći....
evo zovem agenta ali su svi zauzeti...
EDIT: prican sa nekon agenticom
Zadnji uredio zomby : 10-05-2008 u 11:51
Samo agentu treba reci s kojeg broja je dosla poruka i nakon toga on to iskljuci. Nemojte mudrovati bezveze
Bookmarks