Koliko znam ništa ti ne može pojesti lovu sa računa samo na osnovi tvog broja nego jedino ako ti potvrdiš kupnju slike ili igre sa te stranice! Valjda te opametilo za ubuduće!Izvorno postao coby
![]()
Kako san gluup!!! faken, vidija san negi na netu, ili na ovom forumu neki link za neku stranicu sa pizdarijama za mob. (ono melodije slicice i tako)..i ja budala, nisan ni cita, nego san upisabroj moba i skuzija da je to za neku pretplatu!! i sad mi je u dva dana pojelo vec 11 kuna!!!! a nemogu se sjetit na kojoj san stranici bija, a jucer san u firefoxu izbrisa ve ono private data (i history)...neznam odakle da pocnem trazit jer se ne sjecam imena stranice ni priblizno! kako da se odjavin s toga???? HELP!!!:bunny:
Zadnji uredio Inovator : 07-10-2006 u 20:55
jesi rijesio problem??
Ja sam imao slican problem...
probaj se sjetit sto si poslao prije na taj broj!
PAZI! Ja sam skinuo s NoveTV onu melodiju s Pačićem-I'm maby small...
Onda su mi počeli svakih 10 dana skidati cca 7kn i poslali bi mi link za skidanje s neta. Morao sam slati SMS u kojem sam tražio prekid njihovih "usluga".
Pokušaj se sjetiti gdje si bio i što si uradio jer te može opeljušiti samo tako!
Sretno!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
yep...rijesio sam...milim da se zove vibra movel ili vibra movil...uglavnom poslali su mi u poruci ako se ocu odjaviti da utipkam na broj taj i taj...bla bla bla
...ma izbjegavajte te gluposti, samo kradu novce...bolje pričekajte dok se ne nađe na netu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slažem se........Izvorno postao Eminem
Bookmarks