Jeste da me nervira to sto je uvjetovano nadoplatom racuna, ali ovo je odlicna vijest! Bravo za Tele2! No ipak, sacekajmo zvanicni info.
Info sa news grupe:
"Evo, kažu u SZK: akcija traje do 31.3 i uz nadoplatu bona od 100 kuna
aktivira se 30 dana SMS-a po 9 lipa prema svim mrežama.
Vrijedi za sve tarife. Od sutra više informacija na webu."
Totalno su satrli t-mobileov sms unutar mreže za 10 lipa.![]()
Zadnji uredio ojpi : 26-02-2008 u 14:27
Jeste da me nervira to sto je uvjetovano nadoplatom racuna, ali ovo je odlicna vijest! Bravo za Tele2! No ipak, sacekajmo zvanicni info.
Tocno je, jucer sam nadoplatio racun sa 100 kn, i sad gledam i stvarno pise SMS 0,09kn.
jel ograniceno brojem poruka unutar mjeseca? ne bi trebalo ,ejr je to 100nk mjesecno, al ipak treba pitati.
opet su preplatnici izostavljeni![]()
Zadnji uredio ojpi : 26-02-2008 u 19:29
danas sam kupio novi tele2 broj i s njim dobio 100 kuna na računu,dali će se moći koristiti sms po toj cijeni (9 lipa) ?
Tarifni model:Tarifa S Mukte
poslao poruku na drugi broj i skinilo 33 lipe,očito ništa
ono..da mi se daje još 100 kuna za to..no way..anyway zahvaljujem na pomoćiLijepo piše da je uvjet nadoplata bonom od 100kn.
Zna li tko hoće li se možda produžiti ova opcija? Bilo bi genijalno kada bi ju produžili...![]()
Ako stavim sutra 100kn na račun, dali mi onda ta cijena vrijedi do 31.3. ili do 21.4.(mjesec dana od dana nadoplate)?
Na webu im piše samo **Vrijedi do 31.03.
vrijedi mjesec dana i onda ti prije isteka posalju SMS da u roku 3 dana obnovis racun sa 100kn i opet imas SMS-ove za 9lp.
ne znam do kada akcija vrijedi jer meni su neki dan poslali poruku ako obnovim racun sa bonom 100kn ima SMS-ove za 9lp.
Možemo se nadati da će se ta akcija odužiti.
Pa to bi bilo super da ostane tako za stalno, 100 kn mjesečno nadoplate i imaš najjeftijije pozive i SMS za samo 9 lipa. I nama i njima bi to bilo jako dobro.
Samo, meni se čini kao da kod njih uvijek profitiraju prepaid korisnici, dok su pretplatnici zakinuti, što mi nije baš logično, ali ajde, meni odgovara dok sam na bonovima...
Možda ovo da vrijedi do 31.3. znači da ako se do onda nadoplati bon sa 100 kn vrijedi sms za 9 lipa (mjesec dana nakon nadoplate),a ne da 31.3. prestaje vrijediti ta opcija... Ima li tko kakav pouzdan info?
produžujemo akciju SMS 0.09 kn do kraja Travnja.
Bookmarks