...si probao očistiti cache...
Evo ovako imam jedan problem...
Nekad mi se dogodi ovo: Surfam po netu i odjednom nemogu otvoriti nijednu stranicu, mislim si krepo net, vidim msn radi, dopisujem se i dalje...upalim wow, radi i wow, savrseno...ali nemogu stranice...pokusavam otvoriti, i uspijem otvoriti npr forum savrseno,brzo i sve...al nemogu nista drugo, odjednom uspijem jos jednu stranicu, isto sve savrseno...pokusavam trecu, nece, neceJU vise ni ove prve dvije, probam google oce on...pa poslije ni onnece...pa opet nakon par min oce opet ona prva i tako u nedgogled...to mi traje vec 2 sata i sva srecaako ovo uspijem postati.
Zna li netko u cemu je problem?
ako je potrebno, koristim MSI Wireless router, i BNET 3mbit paket...
...si probao očistiti cache...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tune up pa malo sve procesljaj...
hvala vam na savjetima, tune up radim ajmo reci redovito tako da nije to...
u ovom trenutku sve radi odlicno...cache cu probati sljedeci put kad krepa...
jos ideja je dobrodoslo
Koji browser koristiš?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ffox
ista stvar u IE
Bnet je najavio radove na svom sustavu za danas, no problemi sa pristupom nekim stranicama su primjećeni još sinoć. tako da vjerovatno nije problem u tvom PCu, već u provideru
To je jedina mogućnost jer IE i firefox nemaju nikakve veze jedno s drugim...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks