evo sredio sam nešto, pa radi...
Eto nemogu ući u msn... radio normalno, ja ga iskljucio i probao ući za dva sata ono neće... Samo se vrti onaj pješćani sat, a task manager ga u applications ne prepoznaje, a u processes piše da radi...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
evo sredio sam nešto, pa radi...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Pa, ako si sredio, slobodno napiši što si napravio da se ne bi ponovno otvarale teme sa istim pitanjem...
Ako ti se drugi put to dogodi, ti podji na:
www.meebo.com
i ulogiras se lijepo preko neta na svoj msn (i icq) i chatas koliko hoces. A onda msn mozes sa kompa i izbrisat, zajedno sa icq-om gtalkom i slicnima
ili instalirati neki od multi IM-a...... [trillian, miranda....]Izvorno postao such-du
Vidiš, ja taj meebo znam nekad koristi s posla, ali mi obavezno puca veza sa njihovim serverom i moram se svako malo ulogiravati... E sad, ne znam ima li to kakve veze sa našim routerom ili je do njih, ali je poprilično frustrirajuće...
Meni od tih web messengera onaj www.ebuddy.com nije loš... Ima dosta mogućnosti... S njim se spojim nekad iz škole i tako... Jedino što nijedan od tih messengera ne pomaže ako padne server od MSN-a... Što nije ni rijetkost da se događa... Ali eto, za prvu ruku meni su najbolji ovi web messengeri jer se mogu spojit odakle hoću...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks