Skupi su,jbg,imam t-comov adsl i kad bi se prebacivao prije bi prešao na opti dsl nego na to....
cijeli članak na: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=87105Iskon je na današnjoj tiskovnoj konferenciji objavio dostupnost svoje nove usluge, nazvane Obitelj+, na području cijele Hrvatske, odnosno do svakog kućanstva do kojeg dopiru i T-HT-ovi kablovi, a ne samo do onih do kojih mogu doprijeti samostalno, mahom u većim gradovima.
...
Paket Obitelj+ po cijeni od 139 kn mjesečno uz pristup Internetu ADSL-om donosi i uključenih 500 minuta razgovora prema svim fiksnim brojevima te omogućuje aktiviranje do 5 "Friend" brojeva iz međunarodnih mreža s kojima korisnici mogu pričati po cijeni nacionalnih poziva. ADSL priključak ima propusnost od 2 Mbps/256 Kbps te uključenih 1 GB prometa.
...
Iskon i svoje druge pakete usluga uskoro planira učiniti dostupnima i putem T-HT-ove, a ne samo svoje mreže, a kako nam je Kramar rekao poslije tiskovne konferencije, prva sljedeća velika stvar koju će ovaj telekom napraviti biti će usluga IPTV-a.
Skupi su,jbg,imam t-comov adsl i kad bi se prebacivao prije bi prešao na opti dsl nego na to....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
to je apsolutno neupitno, ali ovdje je riječ o usluzi koja se nudi svima kojima je dostupan i samo t-com adsl
139,00 + 73,20 kn pretplate T-comu
Pa da za tih 139+73,2 dobijes kod t-coma 10Gb paket (138+73,2), jedino sto kod Iskona dobijes jos 500 min. poziva. i 5 FnF medjunarodnih brojeva
da nema pretplate T-comu, bilo bi i više no OK, barem onima kojima nije dostupna alternativa. a 5 međunarodnih poziva, ne čini mi se ništa drugo, no prodaja VOIP-a
U svakom slučaju bolje nego uzeti njihov klasični duo na tzv. njihovoj infrastrukturi. Svi budući korisnici obitelj+ paketa iskona na t-com infrastrukturi imaju jedan nevjerovatno povlašteni luksuz koji svi ostali duo korisnici nemaju. Kada Iskonduo stane a neminovno je da će vam svaki tjedan po barem nekoliko sati stati ti korisnici imaju luksuz t-com POTS govorne usluge koja radi a mi nemamo, mi moramo sa mobitela zvati 062101010 i to još moramo skupo platiti da bi im nešto prijavili.
U svakom slučaju bolje nego Iskonduo, puno bolje i sigurnije!!!!!
P.S. A ako se slučajno požalite da niste zadovoljni uslugom ovakav odgovor dobivate, pa razmislite o Iskonu uopće:
CITAT
"......, ovim putem predlažemo Vam sporazumni raskid ugovornog ..........
Lijep pozdrav,
----
Korisnička podrška
Iskon Internet d.d.
Garićgradska 18, 10000 Zagreb
e-mail: pomoc@iskon.hr
Tel.: 062 10 10 10 (0-24h)"
KRAJ CITATA
Krasan odgovor, nema šta a inače izvalačim samo djelove iz maila bez imena iz zakonskih razloga.
Bookmarks