...eto, korisnici ICQ-a - sada možete skinuti novu verziju na sljedećm linku -> DOWNLOAD ICQ 6
...opis i novosti - http://www.icq.com/download/icq6/whats_new.html ...
...eto, korisnici ICQ-a - sada možete skinuti novu verziju na sljedećm linku -> DOWNLOAD ICQ 6
...opis i novosti - http://www.icq.com/download/icq6/whats_new.html ...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 19-04-2007 u 21:56
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Već dva dana radim na njemu, naviknuo se bez brige, neke stvari nedostaju, to će se popraviti s novim verzijama...
Masi ljudi se koliko vidim,ne sviđa, ali oni su "newicqfobici"
i vraćaju se naravno na 5.1, ja uvijek sve isprobavam , pa onda ako mi se ne sviđa, vratim se na stariju inačicu, ali eto, zasad, ostajem na 6-ci![]()
Zadnji uredio therrlu : 18-04-2007 u 23:19
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
makar ne koristim vec duze vrijeme ICQ (tu je Gtalk i MSN) skidam samo da vidim u cemu se razlikuje
iPhone 5s 16 GB
...primjetio sam da ne podržava naše znakove tipa - ščćžđ... malo mi smeta,al preći ću preko toga...
meni podržava isto
malo ce mi trebat da se priviknem ali mi se cini ok!
There are no shortcuts in evolution.
...onda ne znam u čem je problem...tj. sinoć kad sam se dopisivao s frendicom pitala me kakve joj to hijeroglife šaljem, jer kod mene dobro prikazuje kada JA pišem, al kad pošaljem, il primim neki od naših znakova - nastaje taj problem...
Ja sam prije koristio icq ali sam presao na MSn i brijem da cu ostati na njemu....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bas sam maloprije instalirao ICQ 6 i super je
EDIT: Vidim da ima bugova nekih, ali ce valda to popraviti
Zadnji uredio FatalERROR : 19-04-2007 u 13:14
Ne znam zašto meni neće pokrenuti...
Skinuo sam Setup.exe i kad kliknem pojavi mi se pješčani sat na sekundu i ništa.
Imam instaliran Trillian, blokira li on možda?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
odličan je... da je takva šminka bar na MSNu... uz MSN funkcionalnost...
skinula sam si tu 6..nis posebno ...
ja mislim da taj 2003b ne moze radit, da ti odma kaze update...
ja ga imam instalirano i ok je ... sve po starom... samo mi smeta sto ne mozes mijenjati boje kao na onom prije![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks