Pozz svima danas sam uzeo taj mob i sad me zanima jel moze bilo kakav sw ici na njega posto ovaj tvornički je jadan hvala svima.i jel ima kakvih skinova za ubacit ili nesto samo da nije ovo standarno?..ps trazio sam i nemogu naci
Pozz svima danas sam uzeo taj mob i sad me zanima jel moze bilo kakav sw ici na njega posto ovaj tvornički je jadan hvala svima.i jel ima kakvih skinova za ubacit ili nesto samo da nije ovo standarno?..ps trazio sam i nemogu naci
Zadnji uredio sprajo : 22-04-2008 u 16:52
sve imas na modmymoto... od sw, do skinova, aplikacija itd... sam trebas znat sve to napravit... prosechaj malo po forumu...
e ma gledao sam al nemogu naći nigdje za ovu motorolu kao da nepostoji...jel mozda mogu da ubacim skin od neke druge motorole?
itko? i jel ima kakav program za taj mob da mogu ubacivati teme i skinove?
Zadnji uredio Inovator : 22-04-2008 u 22:54
nisam još nabasao na flash za taj mobitel, al daj mi malo vremena, mislim da znam gdje ga mogu iskopat.
inače, na supportovima ima tog flasha. dok, sa tim uređajima treba malo paziti... nisu P2k, već ODM. dosta je bilo problema sa njime oko unlocka na počecima. pravili su probleme ljudima koji posjeduju box-eve za dekodiranje, a do dan danas, free unlock nije moguć.
pa i nije bilo nekih problema, ODM modela ima dugi niz godina, znatno duže no P2K...jedina je razlika što postoji znatno veći rizik pri radu s njima, nije baš da se oživljavaju samo tako.
što se flasha tiče, ja imam za taj model, ali su svi enkriptirani, zato se valjda i ne pojavljuju nigdje free, nitko nije uspio raspetljat stvari![]()
Bookmarks