www.uploadcentar.com
UploadCentar.com je hrvatski besplatni servis za upload slika. Namijenjen je hrvatskoj publici, te mu je sucelje na hrvatskom jeziku
vasi komentari i prijedlozi....
www.uploadcentar.com
UploadCentar.com je hrvatski besplatni servis za upload slika. Namijenjen je hrvatskoj publici, te mu je sucelje na hrvatskom jeziku
vasi komentari i prijedlozi....
Hmm, sviđa mi se više nego www.imput.hr. Ima thumbnail prikaz, brdo linkova, brži je ohoho i nema reklama ni inih điđebaja. Ide u bookmarkse![]()
super izvedeno......koristin ga uvik od sada, pohvala autorui preporuka korisnicima![]()
pa nije loše....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
cek to si ti napravio
Ako imaš plugin za vBulletin forum, predloži nešto u Mobil#Forum#Obavjesti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To bi bila fina stvar i skratila bi mnogima muke. Samo da se useri ne razbahate i počnu u svakom drugom postu uploadati slike, važne i nevažne. Možda bi u tom slučaju bilo dobro staviti limit na veličinu slike, odnosno da ju se automatski sreže ako prelazi dozvoljene granice.
Mislim da bi trebalo dozvoliti upload slika bilo kakve veličine, ali bi se ona ljepila u post kao thumbnail. Nipošto kao direktan link sa IMG tagovima.
Uglavnom, poanta je da čovjek u editoru za post može odabrati i sliku za upload koja će se automatski prikazati kao thumbnail.
@siemenscx70: www.imput.net, moja greška. Držimo se ove teme, mislim da će biti kruha.
super stranica, svaka cast
nego bili se sto dalo isprogramirati za wbb?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
kod mozes skopirati ovdje
Svaka čast decki,ovo je jedan od boljih projekata nakon download.hr![]()
Htio bi podići ovu temu pošto je autor već duže neaktivan. Koristim ovaj servis od mog prvog posta ovdje, a nedavno je uvedena i opcija kreiranja albuma. Registracija je uvedena još prije toga.. Ugl, evo c/p maila:
Izvorno postao info@uploadcentar.com
Koristim to vec neko vrijeme, smeta me to kaj dok se ulogiram i izađem van iz browsera on ne "zapamti" korisnicko ime i lozinku ili steta sto nije non stop logiran kao recimo cafe mobil
Bookmarks