nije loše![]()
Pozdrav!
Evo mog malenog portala - Download.hr
Riječ je o hrvatskom download portalu sa mnoštvom programa i igar za Windowse. Portal je dvojezičan - hrvatski i engleski jezik.
Jučer navečer sam otvorio i forum. Te u sklopu foruma je pokrenuta nagradna igra u kojoj možete osvojiti jedan odpet hosting paketa
nije loše![]()
hehe... a jesi skroman... eto ja stavljam reply da malo ovo podignemo...
Inače.. taj projekt je još davno osnovan i mogu reći da je to jedan od izvanrednih projekata... mislim, stvarno si si dao truda... napravio nešta inovativno što nema kod nas... i ono najbitnije mene si pridobio da svratim kad kad tamo... recimo, uvijek sam tražio razne programčiće... ali nekada se dogodi zbog moje zahtjevnosti da tako nešta ne mogu nikako pronaći na googlu... kao na primjer... program za administraciju drugim računalom ( jeste da ja nađem na googlu, ali kod tebe sam od jedno 10ak programa na drugim stranicama našao jedan , ali jedan izvanredan ) ... ili kad sam recimo tražio program koji blokira pojedini IP i pojedini port za peer2peer konekcije ( imao sam budala preko dca koje je trebalo smirit... ) pa ono... svagdje trazis po googlu ip blocker, peer guard ali same reklame na 10ke stranica... i ondah razmišljam... pa mora da bude kod tebe... i eto nađoh ga...
a ono što je isto za izvanrednu pohvalu... tvoj portal me podsjeća na download.com... ali ne ovaj sada ( prebukiran reklamama, spor za učitavanje ) nego onaj prije kad si na jednom mjestu imao sve...
a sem toga svega ti imas hr portal... i po prvi puta nesta stvarno kvalitetno da ja koji sam inace uvijek bio za strane stvari ( strani forumi, portali i tak ) odem prvo kod tebe a onda tragam dalje...
pohvale sve... i sretno u radu...
evo da i ja kazem nesto.u mnostvu foruma koji se svakodnevno reklamiraju ovdje a u njig uopce nije ulozen trud ovaj tvoj portal je fantazija i moze se nac puuuuuno korisnih stvari i predlazem svakom ko trazi nesto da ode ovdje
Pa poprilicno dobar portal... Nije lose... Svaka cast...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
stranica ti je jednostavno predobra,samo naprijed,i zelim ti puno uspjeha
Only a girl can judge me
Može mi neko objasnit kako downlodirati sa te straniceako kopiram cijeli link ne pronalazi mi download stranicu
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Pa jednostavno, kliknes na download i onda ti otvori jos jednu stranicu i ako bas hoces kopirati link za downlaod, to je taj link koji vidis (pise glavni link za skidanje)...
Stranica je bas dobra, jednostavna... Jos jednom svaka cast...
tnx neznam di sam gledao
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Nemas beda
ljepo...prije visio na downloads.com a sad cemo na nasoj domeni!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Download na hrvatskom... Isto kao da koristim hrvatske windowse XP
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Da, ali htio sam reć da nitko ne koristi XP na hrvatskom.
E da, naišla sam na ovu stranicu ima godinu-dvi...i stvarno sve pohvale...puno je jednostavnije otić na stranicu gdje imaš sve i više od toga na jednom jestu nego guglat unedogled... palac gore!
kul![]()
već je bookmarkirana![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Najbolja u hrvatskoj.
Ali konkurencija izvana je jaka
evo da jos jednom pohvalim legu! Svaka cast, samo i dalje tako..![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
evo kao ponosančlan Download.hr,javljam vam da je Dzi stavio novi dizajn na cijeloj stanici.S vremenom će registrirani članovi moći pisati recenzije,nadgledati datoteke,komentirati novosti i recenzije i tako dalje?
http://www.download.hr
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Lijepo, lijepo, nema sta... svaka cast jos jednom...
Uvijek su me privlačili ti freewareovi koje bih poinstalirao u ogromnom broju, bilo mi trebali ili ne, pa onda za 6 mjeseci format: C zbog usporenotg kompa.![]()
eto regao sam se forum je dosta dobar
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Bookmarks