Jel postoji sredstvo s kojim bi mogao obnovit boju maske na mobu. Naime, izlizala mi se maska pa gadno izgleda. Nema zamjenske, a nova je preskupa, pa me zanima postoji li tako nešto
Jel postoji sredstvo s kojim bi mogao obnovit boju maske na mobu. Naime, izlizala mi se maska pa gadno izgleda. Nema zamjenske, a nova je preskupa, pa me zanima postoji li tako nešto
Identify yourself :P
Mala je vjerovatnos da ces nac neko sredstvo indenticne boje kao boja maske..
A o kojem modelu je rijec?
a je li mora bit bas ista boja ili???
###1410989180026
Ma, Samsung X300. Kupljen rabljeni nedavno i maska je stvarno izlizana. Ima nijansa sivog i crnog, pa me to iritira
ja sam ti kupio u kar u jednoj zeljezari mala bocica sprej za plastiku i postpicao k 700i u plavo bas je jebeno izgledal,sada neznam tocno kako se to zvalo,ali mogu provjeriti pa vam javiti
odes u kemoboju.
Ili kupi autolak,samo onda moras s odredene visine nanijeti jer u suprotnom ti se stvara debeli sloj,sto je greska kod mene![]()
bude ime toga ili da tražim sam?
ja sam sebi lakirao mobitel s autolakom, al s špricom i sve, više boja sam radio, prebolesno je ispalo, ali to sam mjenjao boju svakih 2-3 tjedna, e pa treći put sam prekoračio mjeru, više se boja ni s 55 primera nije htjela primiti, izgledalo je kao da je nešto ispod boje, kao prašina, tad sam kupio novu masku, jer ovu nisam mogao imati, jer je bila pošlajfana
je li imas slucajno sliku toga???
###1410989180026
ne trenutno, ali mogu je imat ubrzo... A tak, gadan je, jbg
ma daj ajde, kolko sam ih ja prefarbao... nista od toga, nemoj se upustat jer ces napravit sranje samo, pa ces na kraju kupit nove maske....believe me...
ja sam farbao s primerom, vrlo tanko, onda s lakom isto tanko i onda sa bezbojnim , u psreju sve, i boja se od nosenja u dzepu rastapala.
kad sam upotrebio lak u kantici, umocio sam masku i istresao dobro, to je bilo super, ali je bed to ak ti padne mob, da ti boja pukne onak ko listic otpadne..
farbat mob se ne moze doma, sa nikakvim sprejevima ili ostalim sranjima, na kraju cete platit sprejeve i jos cete novu masku kupit jer je ova sranje nakon farbanja.... i nemora nitko to osporavat, slusao sam savjete svih kaj sam nasao na netu i mogu rec da seru, nikad mi nije valjalo, farbao sam dvije maske od v300, jednu v525, tri od v360, i to sam ih vecinu pofarbo da izgleda ko nova , da ga mogu bolje prodat, a za osobno to ti nije. pozz,danijel.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks