hm... čudno mora biti boje s B/PAL
Imam Sparkle 6600 gt i kad spojim tv preko graf karte s-video izlazom nemam boje, probao sam sa svim pal-ovima i podesavanjima ali nema boje nikako !!!
TV ima skart i kabal je valjda dobar, radio je na gforce mx 440 bez problem i bila je boja, samo se promijeni neki pal, ali sad koji god da probam nece, slika je dobra ali nema boje !!! Probao sam i sa drajverima koji su dosli uz graf i sa novim sa sparkle sajta, opet isto !
Ima li neko ideju ?
hm... čudno mora biti boje s B/PAL
Seriously?
sta je ovo svi imaju problema sa 6600gt...
ja moram da kucnem u drvo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Imam ja ideju, i iskustvo (f*kin IBM). Fora ti je u kabelu i nekom bogu u prespajanju tih kontaktića i žičica u kabelu. Ja sam se s IBMovim laptopom namučio ko pseto dok nisam uspio na kraju nabavit kabel koji je radio.
Ne, ne znam otkud kabel - frend mi ga je dao a ja njem svoj: njemu su oba radila kako treba. Uglavnom, upregni sve frendove koji su ti pod rukom nek' ti posude kabele na 15ak minuta, pa probaj. I kad nađeš nekog koji radi, onda kupi takav. Mislim, pokušavam ti reći da ne kupuješ na pamet (ko ja) jer nećeš ništa postići.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni na ge-forceici 4 isti problem , sve normalno radilo na monitoru ovom normalnom , kad bi prikopčo na tv out na TV jednostavno nestalo boje
srecom pisaosam nes u Wordu pa mi ni nije trebala boja
al svejedno
i kaj je kod mene bilo najzanimljivije - boje je bilo recimo na pocetku , ono kod loadanja BIOSA , pa onaj crv od Windowsa koji ide , sve u boji , ude u Win , nestane boje
lol
promjeni način izlaza slike, nađi opcije di ti piše S-video, Composite i probaj tamo nes promjeniti...
baš probao, nemam ni ja boje, bez obzira na postavke
spojen je onaj "hdtv" kabel od grafulje, pa na s-video, pa na scart
bum probal umjesto s-video staviti obični činč
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Da taj S-Video output doista pravi problema velikoj količini korisnika. I doista stvar je u zamjeni žica na konektoru i stvar će biti rješena (negdje sam imao link na shemu za to na webu....probati ću ju naći pa javim ako nađem).
Gledajte, ako možete nađite neki drugi način za spajanje (VGA na scart ili nešto slično, tako ja spajam svoj laptop), S-Video je pun problema.
Sretno!![]()
Nema druge, negom uzeti kabel koji je dosao uz graficku i na drugom kraju skinuti s -video i nastaviti cinc ili skart, posto mi tv ima samo ta dva !
Mozda i uspijem, jos samo kad bi mi neko rekao koje zice tacno treba da spojim ???
![]()
![]()
Kakav S-video imaš? Nešto sam malo šoblao i skužio da postoje 2 vrste, 4 i 7 pinski konektori. Navodno 4-pinski S-Video izlazi niti ne pružaju color output. Neznam, to sam pročitao na drugim forumima a sada je li istina....
Možda bi bilo najbolje da si to spojiš VGA-SCART i finito.
Ovaj koji imam je 4-pinski ( barem mislim, ima 4 iglice), dok ovaj sto je dosao uz graficku je 7-pinski. Problem je sto je taj kabal uz graficku s-video na obe strane, a tv ima cinc i skart. Kako mislis vga - scart, na vga izlazu mi je monitor, ostaje mi samo jos s-video i dvi ??Izvorno postao observer
Zna li neko kako se spajaju zice sa ovog 7-piskog s-video kabla na scart ??
Pogledaj si na ovoj stranici http://www.cicoandcico.com/articles_...ideo-scart.php ako je to to, ima ih još mnogo na webu.
A što se tiče VGA, hebiga ja imam laptop pa mi je VGA slobodan za spajanje. Nisam siguran ali mislim i da postoji razdjelnik za VGA na tržištu.
Bookmarks