Imam par pitanja pa neznam odakle da pocnem![]()
17.1.2008 sam prebacio karticu na TELE2 (sa T-Mobile) i taj dan (17.1.2008) je sve radilo super cak sam se i ajmo rec odusevio jer sam puno zvao a malo skidalo parai vec sutra dan problemi...od jutra nemogu da se konektujem na mrezu ispisuje mi da je kartica neaktivna.Nazovem sluzbu oni mi kazu da imaju probleme na mrezi a narocito s anovim korisnicima i od tog 18 do danas mi govore svaki dan da ce biti popravljeno do kraja dana eto ja jos uvek cekam i cekam i cekam,nadam se samo da ce to biti danas reseno,ponedeljak je,juce niko nije radio...Par dana sam nedostupan na mob uzas,da sam znao nebi se prebacivao
ali hajde vredi pricekati (valda) Da li neko zna sta se konkretno desava kod njih u mrezi ?
E sad jos jedno pitanje,da li samo TELE2 ima prenos broja ili je to moguce i kod ostalih operatora (Vip i T-mobile) ?
Imam jednu Vipovu karticu koja mi stoji a nebi da izgubim broj jer cu ga jednom opet koristiti pa sad imam ideju sledecu : odem u TELE2 jer samo za njih znam da prenose brojeve...prenesem taj 091 br kod njih i neaktiviram ga...Da li ce to funkcionisati ? pa ga npr za 1 god ponovo aktiviram ? Sada svakih par meseci kupim bon samo da ga neugase,ovo bi bilo mnogo bolje kad bi moglo.Znam da TELE2 karticu kada kupis i neuputis poziv prema nikom (nije aktivirana) u statusu pise da je valanost kartice do 2018...Nakon prve poruke ili poziva ta godina se promeni i ispisie neki datum u tekucoj godini
mislis da je to ? hm...pa nerad ni na jedom telefonu simkartica a druge sim rade u mom telefonuSve sam kombinacije isprobao e sad neznam sta da radim.Da sacekam jos malo...idem da nazovem sluzbu da vidim sta ce reci !
Zvao sam ih i kazu kao da bi do kraja dana trebalo sve biti ok...Ajde da pricekam do mraka pa da vidim ali bez telefona sam kao u*ran![]()
Zadnji uredio Inovator : 21-01-2008 u 17:51
Znači da ti je problem u SIM-u ili kao što oni kažu u mreži. Odi u neki centar i traži zamjenu kartice...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma opet sam ih zvaoSad su rekli da su uglavnom poravili kvarove ali ocekuju pozive korisnika kojima jos uvek neradi mreza pa da njih pojedinacno rese.Kao nadaju se da ce me ukljuciti u mrezu sutra do mraka...a covece nikad duze bez telefona
![]()
Piši prijavu na http://inspektorat.hr/DirhWeb/Pages/OnlinePrijava.aspx pa nek se oni malo dovedu u red...
Mislim, stvarno nisu OK, prema ovome što ti se događa.
Pa evo sacekacu jos sutra da upale broj,mozda dobijem neki poziv od njih nakon aktivacije pa cemo videt ako ne....hm neznam sta mi je ciniti tj ako me neupali ni sutra !Ali doslovce zvao sam ih xxxx puta i nista svi skidaju odgovornost ! A uglavnom odgovaraju sa onom njihovom cuvenom " bice do kraja dana" ili "upravo strucnjaci rade na otklanjanju kvara "
Ma zelim cuti u cemu je fora....bio sam ja i do tele2 centra i nisu ni oni mogli da rese problem.Danas pre nekih 3 h mi je upaljen broj,sve radi ok![]()
Kako mogu otkrit puk od VIP kartice koju nisam koristio 2 g.
a broj neznam .
POMAGAJTE PLS!
Zadnji uredio frish : 12-03-2008 u 13:55
...da bi dobio PUK moraš otići u vip centar ili kod vip partnera, ali uz to da moraš znati bar zadnja 3 broja koja si zvao, koliki ti je iznos na računu (otprilike) i kad si unio zadnji bon...
...a sad vidim da se radi o 2g staroj kartici tako da od toga ništa jer je kartica ionako nevažeća...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pošto je kartica stara 2 god.možeš ju bez problema bacit....
Kod njih se vodi kao nevažeća..kao što je Wild boy rekao...
nula bodova uglavnom....![]()
Mozda bi mogo nac broj ,da li se onda isplati tražit ili nema spasa?
Čekaj malo, daj mi objasni čemu ju tražiti i pokušavati aktivirati? Jesu na njoj neki dragocijeni brojevi kojih se želiš domoći? Ako nisu, onda te stvarno ne razumijem, kada danas novi broj možeš kupiti za 25 kuna.
A i kartica koja je nevažeća....pitanje je dal se više može aktivirati.....neznam...
Bookmarks