Imam par pitanja pa neznam odakle da pocnem![]()
17.1.2008 sam prebacio karticu na TELE2 (sa T-Mobile) i taj dan (17.1.2008) je sve radilo super cak sam se i ajmo rec odusevio jer sam puno zvao a malo skidalo parai vec sutra dan problemi...od jutra nemogu da se konektujem na mrezu ispisuje mi da je kartica neaktivna.Nazovem sluzbu oni mi kazu da imaju probleme na mrezi a narocito s anovim korisnicima i od tog 18 do danas mi govore svaki dan da ce biti popravljeno do kraja dana eto ja jos uvek cekam i cekam i cekam,nadam se samo da ce to biti danas reseno,ponedeljak je,juce niko nije radio...Par dana sam nedostupan na mob uzas,da sam znao nebi se prebacivao
ali hajde vredi pricekati (valda) Da li neko zna sta se konkretno desava kod njih u mrezi ?
E sad jos jedno pitanje,da li samo TELE2 ima prenos broja ili je to moguce i kod ostalih operatora (Vip i T-mobile) ?
Imam jednu Vipovu karticu koja mi stoji a nebi da izgubim broj jer cu ga jednom opet koristiti pa sad imam ideju sledecu : odem u TELE2 jer samo za njih znam da prenose brojeve...prenesem taj 091 br kod njih i neaktiviram ga...Da li ce to funkcionisati ? pa ga npr za 1 god ponovo aktiviram ? Sada svakih par meseci kupim bon samo da ga neugase,ovo bi bilo mnogo bolje kad bi moglo.Znam da TELE2 karticu kada kupis i neuputis poziv prema nikom (nije aktivirana) u statusu pise da je valanost kartice do 2018...Nakon prve poruke ili poziva ta godina se promeni i ispisie neki datum u tekucoj godini

Odgovori uz citat

Bookmarks