Koliko znam T630 nikad nije bio na vodafone brandu kod vip-a.Za Garanjciu se nosi U ElectroMagic ili kod ovlaštenog servisera.SE T630 isto je imo vodafone
Posjedujem SE V640i mob je do današnjeg dana radio savršeno od kupnje u prosincu eh problem koji imam jest da kada oću otvoriti u mobu pod Poruke> bilo Primljeno/Odlazno/Nedovršeno nemogu nikako otvoriti javlja mi >>>Radnja nije uspjela<<< pokušao sam 5-6 puta zaredom otovriti i nisam uspio imam sve ukupno otprilike 150-180 poruka problem je i u tome što nemogu dobiti ničiju poruku poslo sam sa bratovog moba VIP i od stare koja je na T-comu i od starog koji je na TOMAT-u ni sa jednog od njih nisam dobio poruku telefoniranje radi bilo zvanje ili primanje...
probao sam ugasiti izvaditi bateriju baterija čist ok izgleda i vratio nazad, probo sam i resetirati mobitel preko opcije koje ima u sebi i ništa od toga nepomaže... sve ostalo radi što se tiće pokretanja nekog softvera tipa igrica, kalkulatora, interneta itd. no SMS poruke nerade nikako...
Šta mi je činiti ??? problem je u tome što ni sam neznam tko mi je kakvu danas poruku poslo jer nemogu vidjeti niti ju dobiti ko da mi je zamrznut SMS primanje i slanje totalna blokada u samom mobu ???
VIP operater
mislim da je sad naslov teme dobar mada nerazumijem zašto nema u recycle bin mogućnosti daljnjeg postanja no ok, nadam se da će ova tema uspijeti bar dva tri dana izdržati
quoto sam vas dvojicu odtud http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54617pero1985
pa jesi probo obrisati koju staru poruku pa ces mozda onda moc ove procitati.....mozda imas previse poruka....
Sniper
Isto se dogodilo i frednici na K850,također sa vodafone softverom... Izgleda da je nešto bugovito u tom vodafone softu... Ona ga je odnijela na servis,mislim da nemaš druge![]()
@pero1985
nemam mogućnosti brisati ni niti otvarati, pun kapacitet nije mogo dostići ak se nevaram mislim da podržava do 1000 poruka, mada i samo 200 podržava taj vodafon soft. što baš nevjerujem ipak nije dostiglo tu brojku jer je otprilike MAX 180 neviše, jednostavno nepiše niti koliko poruka ima pod Primljeno, Poslano, niti pod Nedovršeno...
@Sniper
šta je morala tvoja frendica nositi ga u servis ???![]()
daj reci u koji servis da ga nosim u ZG sam jer mi je još pod garancijom mislim da se radi u trajanju od 1god. a imam ga tek 2mj. i do jučerašnjeg dana je radio kak je Bog zapovijedao, dok bi danas otkazo posušnost...
jel mi budu priznali garanciju nisam po njemu niš prčko što se tiće soft. niti hardverske prirode ???
ovo mi je tek drugi mob prvi sam imo onaj SE T630 isto je imo vodafone malo je bio usporen no radio je posve noramalno i nakraju sam ga prodo i kupio ovaj, pa me sad malo kopka to što nemam nikakav zamjenski mob
jel imate još koji prijedlog ili da ga definitivno nosim u servis i to u koji servis jer nisam upućen u to, tj. nikad nisam mob nosio na servis...![]()
Zadnji uredio ravilov : 12-03-2008 u 00:22
Koliko znam T630 nikad nije bio na vodafone brandu kod vip-a.Za Garanjciu se nosi U ElectroMagic ili kod ovlaštenog servisera.SE T630 isto je imo vodafone
ma ok ak nije taj SE T630 imo vodafone soft, to me sad najmanje zanima kad sam ga se riješio, već me muči ovaj sadašnji
izgleda da mi niš drugo nepreostaje, nego da ga nosim u servis ElectroMagic, a di je taj centar u ZG, pitam jer nemam vremena istraživati po cijele dane sam na faksu pa imam vrlo malo vremena i samo da ga nosim u određenu lokaciju ???
A nije da nisi mogao potraziti, adresa EMSC-a je ovdje na forumu napisana barem jedno 15 puta.
Ali evo i opet: Planinska 2.
A imaju oni i svoju stranicu, mogao si i tamo sve vidjeti...
BTW ne mora biti da ga trebas tamo nositi. Na garanciji bi ti trebalo pisati koji je ovlasteni servis (taj koji je izdao garanciju), tamo ga trebas nositi.
Vjerojatno je EMSC, ali ipak provjeri.
Ma sorry ni nestignem visjeti za forumima kolko sam zauzet, pa sam mislio dobiti brz odgovor jel se da šta napraviti prije nego što ga odnesem u servis jer po cijele dane sam na faksu samo dojdem doma na večer pogledam nakratko kaj ima na netu i odem u krpe kak sam inače umoran od svih tih silnih obaveza...![]()
evo pogledo sam u jamstvenom listu koji su Ovlašteni servisi imam ih na popisu u Zagrebu MMM-AGRAMSERVIS d.o.o. i EM servis centar d.o.o.
koji je po vama dobar servis od ta dva EM je u planinskoj 2, a drugi ima na dva mjesta Žitnjak i Heinzlova 70A mislim po pozitivnim iskustvima ?
Ja sam dosad uvijek isao u EMSC pa ne mogu usporedjivati sa drugima, mogu jedino reci da su mi tamo dosad uvijek bez problema napravili sto je trebalo.
jučer sam bio mob odnio u servis EMSC u planinsku 2 i danas sam ga dobio nazad prošlo je u najboljem redu što se tiće garancije i popravka, osim toga što mi se mobać vratio, vratio mi se skup s patnjom koju ću opet djeliti snjime![]()
Bookmarks