kupujem novi mob u tele2 pa me zanima sto mislite, koji je po vasem misljenju isplativiji? 6120c je noviji, ima noviji soft, malo bolji procesor itd. e65 ima wlan, ljepsa je itd.
Iskustva, misljenja?
kupujem novi mob u tele2 pa me zanima sto mislite, koji je po vasem misljenju isplativiji? 6120c je noviji, ima noviji soft, malo bolji procesor itd. e65 ima wlan, ljepsa je itd.
Iskustva, misljenja?
Don't drink&drive, just smoke&fly
Iskustva nemam, mišljenja imam da se ja dvoumim između ta dva modela, odabrao bih e65 zbog Wlana, a ima i nešto jaču bateriju. A nekako mi je i ljepši.
Imam iskustva i sa jednim i sa drugim...A gle E65 ti ima veci ekran 2.2 incha,dok 6120c ima 2,baterija im otprilike jednako drzi,mozda malo duze 6120c,E65 ima WLAN,ima jako kvalitetan slide,jako je lijep mobitel.Mana mu je zastarjeli ARM9 proc sto se i vidi u njegovome radu,i nemoj da te zavaraju ovi majmuni sa gsmarene,E65 NEMA 128 RAMa nego 64,instalirao sam task manager i lijepo mi kaze da ima oko 25 od 55 slobodno...Sto se tice 6120c njegova je prednost stabilnost u radu,ima trenutno najbrzi ARM11 proc (jos nista nije potvrdeno za N96) i to je vjerojatno najbrzi symbian telefon ikada,takoder je malen,kompaktan,ima jaci zvucnik od E65 i jako dobar numerici dio tipkovnice...
Na tebi je sto zelis,slide ili bar?WLAN naspram brzine...![]()
mislim da mi wlan ipak ne treba toliko
hvala
Don't drink&drive, just smoke&fly
hmm i ja bi ti preporučio 6120c zbog svega navedenog. al ja ga se riješavam ovih dana iz jednog jednog problema. Nisam navikao razgovarati na toster , da toster. Mobitel se enormno grije za vrijeme razgovora , uho me boli već nakon minute. Nije ni čudo budući da ovaj mobitel ima najveću količinu zračenja od svih na tržištu (ako se ne varam 1.19 W/kg). Ja od tog mobitela imam glavobolje i tek nedavno sam skuzio i upogonio svoj k750. Ako si osjetljiv na zračenje , nemoj ga uzeti.
nemam sig.
ako ne trebas WLAN,svakako uzmi 6120c.ima vrlo brz softver,malena je i lagana sa odlicnim ekranom.jedina mana je malo slabija baterija.
Tu je samo pitanje dali ti treba wlan ili ne...ja bi uzeo e65 jer bi ja wlan itekako koristio...
Upravo to, što svi spominju. odluči da li ti treba w-lan ili hoćeš brži mob.
6120c je brži, ima noviji soft, ima bolju kameru
E65 ima veći displey, atraktivniji je, ne ostaju toliko packe po njemu
Što se baterije tiče, meni je baterija malo dulje trajala na E65 nego na 6120c.
Kad bi birao, ja bi izabrao E65 zbog većeg displeya i w-lana, i bolje izrade.
Nije e65 puno sporiji od 6120c. u nekim stvarima je, ali u globalu gledano, nije puno sporiji (govorim iz vlastitog iskustva jer sam imao oba moba)
Niti sa jednim niti sa drugim nećeš pogriješiti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A vec je skoro sve receno ali eto ja bi uzeo 6120c jedino kaj me na tom fonu zivciraju su packe od prstiju te baterija koja je definitivno preslaba, meni je trajala jedan dan, uz slabije korištenje max dan i pol mi je držala ali sto se tice brzine symbian fona jednostavno bez premca, E65 i nije neki fon za surfanje jer sta ce ti wlan na malenom ekranu, to je vise onako recimo usput.
EDIT: ovo za packe prstiju lako rješiš, kupiš ono silikonsko "kuciste" tj ja sam to zvao kondomjer tako izgleda ali super je stvarcica jer ti cuva mob od ogrebotina
Bookmarks