frende ok vidim imas u600 dakle nisi neki tutlek nego pravi baja , ali jesi ti ziher da se od ICQa na vrhu monitora pojavljuju tockice?nema mi to bas nikakvog smisla , imao sam icq6 i nisam imao taj problem.
Dakle... uputit ću vas na ovu temu...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54145
Naime, nakon dugog promatranja, shvatio sam da ICQ ima jedan veliki propust...
Dakle, ako imate ovakvu ili sličnu anomaliju, to je od ICQ
To nemora tako izgledati, ali nešto slično, može biti i samo komad crne crte, to je od icq...
Radi se o verzijama 6...
Da li i vi imate problema?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
frende ok vidim imas u600 dakle nisi neki tutlek nego pravi baja , ali jesi ti ziher da se od ICQa na vrhu monitora pojavljuju tockice?nema mi to bas nikakvog smisla , imao sam icq6 i nisam imao taj problem.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ja nikad nisam imao takvih problema s icq-om, a odavno ga koristim...
p.s. nije mi jasno zasto ce ti u temi ova anketa... nhf![]()
cvita
čisto da vidim koliko ljudi ima problema s tim, koliko nema...
Zadnji uredio therrlu : 01-03-2008 u 19:48
ja nemam nikakvih problema
Ja imam, ali ne ovakve prirode. Naime, kako koristim laptop kojega nikada (osim kad se zablokira, pa moram) ne gasim nego ostavljam u Stand by modu, ali prilikom svakoga startanja, ICQ me traži potvrdu passworda, što je nonsens, a prije dva dana je sam od sebe stao i tražio nadogradnju-Boga-pitaj-na-koju-verziju.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E, da, primjetio sam da mi se lap gotovo uvijek zablokira ili čak smrzne kad imam uključen ICQ. Probao sam par dana isključiti ga i nije bilo problema.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
eto, vidio sam danas i na još jednom kompjuteru isti problem...nevjerovatno
Frend mi neki dan pričao kako ima nevjerojatan bug sa ICQ-om - reko jel imaš mrtve pixele u kutu?
..samo kod njega nisu zeleni nego sivi, ali su na istom mjestu kao i tebi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
katastrofa i koliko vidim, ne trude se uopće ispraviti to
Čoeče imam i ja to, nisam sjuzio do sad. Na istom je mjestu samo se kod mene manje vidi
ja toga nemam...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks